søndag 21. februar 2010

Bestemors gardiner

For en tid siden var jeg innom mine foreldre, og kom derfra med en pose med tøyrester. Nå har de ligget på kottet og " godgjort" seg. Det er veldig mange år siden jeg har sydd noe, men plutselig kom ånden over meg. Det må utnyttes med en gang, før det går over! Bare på en liten ettermiddagstime, fikk jeg sydd noe som ihvertfall minstejenta syntes var stas. De gamle gardinene vekker gode minner, og lever videre som oppbevaring for diverse dingser. Det er virkelig kaldt ute, så det passer godt med en liten sytime. Noen sitter inne og syr, andre nyter livets enkle gleder, og lader opp før OL kvelden. Her er det vinterferie denne uka, god vinterferie til alle som har det.

4 kommentarer:

 1. Det är perfekt syväder när det är så kallt ute. Supermysigt! Kram

  SvarSlett
 2. Så fint det ble! Jeg har noen lignende stoffposer eller kurv for brød og sånn :) Deilig med snøen hos dere. Her er snøen borte, det var 9 plussgrader i dag. Ha en fin torsdag! Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 3. Så fine de ble! Flott å kunne finne på noe kreativt inne når det er kaldt og surt ute. Symaskin står høyt på min ønskeliste! :)

  Fortsatt god vinterferie!

  SvarSlett
 4. Så flott Mona!!!Eg e sååå stolt av deg:-)

  SvarSlett