søndag 14. februar 2010

rustikk harmoni og nygammelt

Dette bordet som jeg har på hytta, er for meg "rustikk harmoni".Det har definitivt sin egen historie der det har reist over havet fra New York til Vega i Nordland. Jeg vil tro det må være ca 100 år. På den tiden emigrerte et stort antall mennesker til Amerika. Kanskje denne John sendte hjem en kiste full av nødvendigheter fra Amerika hjem til familien på Vega ? Skulle gjerne visst mere om denne kista og dens tidligere eier. Det andre bordet som jeg vil vise dere er det jeg vil kalle "nygammelt". Dette fikk jeg i hus for noen dager siden. Det kommer fra bruktbutikken Askeladden, og der har det bare fått noen strøk hvit maling. Passer perfekt i min stue. Jeg har letet veeeeeeldig lenge etter et slikt bord.... Tiden går fort, snart er det fredag igjen. Ha en nyydelig uke.

4 kommentarer:

 1. Det är verkligen underbart med gamla saker. Det finns så mycket själ och hjärta i dem! Gillar ditt gamla koffert. Så fin! Kram

  SvarSlett
 2. Flott bord! Passer jo veldig godt inn til resten av interiøret. Stian kjente igjen kofferten fra Hugla, den er jo bare kjempegammel og litt stilig...Vi sees jo snart alle sammen, det gleder vi oss til.
  Hilsen Bodø-gjengen

  SvarSlett
 3. Det bordet va fantastisk fint! Passa perfekt! Akkurat din stil. Veldig fint. Den som leter, finner ;)
  Hadd vøre artig å fønne ut kem som sendt den kista. Sekkert ikke umulig. Ligg nok en spennende historie bak.
  Klem fra -Marie- :)

  SvarSlett
 4. Hei Mona! Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :)
  Har aldri vært her inne før - takk for at jeg kunne opptage deg!
  Det er jo gøy med Hurtigruta foran døra! Da jeg reiste med HR for mange år siden likte jeg den "kystkontakten" veldig godt. Der var mange folk som hilste fra strandkantene. Ha en fin helg, Mona!
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett