søndag 11. april 2010

Tann feen har sviktet

Tittelen kunne vel like gjerne ha vært " en dårlig dag". Min datter hadde før helga mistet en tann, sannsynligvis den siste i denne omgang. For ikke lenge siden hadde vi en intern diskusjon rundt temaet, hva tror jeg, og hva tror jeg ikke på ! Etter alvorlige filosoferinger kom vi fram til : Julenisser og tannfeer er troverdige, mens påskeharer , troll og hekser ligger dårlig an. Hvorfor det er slik, fins det ikke noen vitenskapelig forklaring på, her bruker man intuisjon. Nok om det.... tannen ( den siste) hadde fulgt med en eplebit ut, og det hadde skjedd på skolen, til udelt begeistring for de andre elevene vil jeg tro. Torsdags kveld ble den plassert i et glass foran sengen, og lille Ingrid sovnet søtt, og det gjorde vi andre og...... Helt til ca klokken kvart på sju, da stormet den ulykkelige inn til mamma, " tannfeen har glemt meg". Mange får spørsmålet, hvor var du da Oddvar Brå brakk staven? eller da Bobbysocks vant melodi Grand Prix?  hakke peiling svarer jeg da. Jeg vet derimot hvor jeg var den dagen tannfeen ikke kom.

 Tannfeen som ble med oss hjem fra Tyrkia i sommer fortviler


I dag dro vi til et hus som har slike vakre vindue og omramminger som vi ønsker oss på " huset ved sjøen", og fotoapparatet var med............

Takk for alle fine kommentarer, jeg ønsker dere en fin, solfylt og vårlig uke. For meg selv ønsker jeg en uke uten tabber a.la tannfeen.

7 kommentarer:

 1. Huffda, det gjelder å følge med....:-)
  Det piketitteren din var så fin.
  Håper du har fine vårdager.
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 2. Jeg kjøpte speilet hos "Rom for alle" på Solsiden i Trondheim.
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjære Mona! Lenge siden æ har vært her inne og sett, men nå har æ kosa mæ med bloggen din! Flott. Håpe vi får se huset ved sjøen igjen til sommeren. Hils de andre i familien, klem fra Ann-H.

  SvarSlett
 4. Takk for kos kommentar inne hos meg
  Gamle vinduer er så fine og gjøre ting med
  Likte vinduet du har tatt bilde av å.
  Fint når de har slike detaljer!
  Klem

  SvarSlett
 5. Hej Mona!
  Tusen takk for koselige kommentarer jeg blir så glad,det er koselig og ha venner som deg.
  Så toppen att dere skal skaffe en liten pus,da må du vise bilder av den senere.
  Vinduet du har i innlägget er bare så lekkert og jeg skulle virkelig ville ha ett gammelt hus med sånne vinduer.
  I dag har jeg värt mye ute og Micke og jeg har värt ute og gått i skogen,så deilig! Jeg er desvärre ikke så flink til og komme meg ut men jeg jobber på det. Stor klem til deg vennen.

  SvarSlett
 6. Hei Mona =)

  Vinduet du Har tatt bilde av ER jo nakne Så flott. Det gjør Liksom mye mer av SEG nar Det Blir "pynt" rundt =) Me Like ..

  Takk for i du tittet innom bloggen min og la igjen en hilsen. Kom gjerne igjen;)

  Ha en strålende flott dag.

  Mvh Mona

  SvarSlett
 7. Å, dette vinduet er utrolig fint! Morsomt med tannfeen ;-))
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett