søndag 18. april 2010

Vårtur til hytta


I helga har vi vært ute på kysten for å nyte våren. Hadde lovet garanti for sykling, og en ny grill ble innkjøpt for anledningen.

Diamantene ble tatt ut, og ingen klaget over dårlig sykkelføre.......

I dag viser jeg noen flere bilder fra huset ved sjøen, god tid til å være inne ....... Så et bilde fra stuen med noen nye puter som ble med utover denne gangen.Uansett vær og føre... ha en kjempefin uke alle sammen.


Husk hjelm.......

10 kommentarer:

 1. Å det ser koselig ut på hytta deres må jeg si. Ser litt slitsomt ut for syklistane men det var nok göy. Önsker deg og dine en riktig fin uke! Stor klem fra meg og kattene!

  SvarSlett
 2. så koselig det var her...-) både blomster og puter og bord og alt.:-) men all denne snøen..akk og akk..jaja...etter den tøffeste vinter kommer det alltid en yrende vår :-) En strålende uke til deg også.:-)

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder du viser. Jeg faller jo lett i staver over interiørbilder ;-) Men sykling i snø ... jovisst, det er aldri for tidlig. Bare man har utstyret i behold. Og balansen.

  Hilsen Marit

  SvarSlett
 4. Hei ♥

  Så koselig att du titter innom da!!! Og takk for fine ord ☺

  Guda mej så flott puten var!!!! Lekker!! Og kistebordet likte jeg KJEMPEGODT!! Har sans for lekre ting du oxså ser jeg ☺☺☺

  Ønsker dej en herlig uke ☺

  Klem fra mej ♥

  SvarSlett
 5. He-he-he!!! Lillebror ville vite i dag når han kunne ta på shorts :))) Når snøven har reist? Svaret mitt var visst forståeleg, for han gav seg på det :) Vi får berre gjere det beste ut av dette vèret, og som du seier, kose oss inne. Men trist at det ikkje kan bli fin vår!
  Nydelege bilder du viser! Så flott å ha eit slikt hus ved sjøen!

  Takk for helsing inne hos meg!
  Ynskjer deg og dine ei flott veke!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 6. For et herlig hus ved sjøen dere har.
  Men noen vårgaranti er det visst vanskelig å gi denne våren. Så kjedelig da å måtte sykle i snø. Men en utfordring dei sikekrt klarte bra. Godt at en kan kunsten å kose seg der det passer best i forhold til været.
  Men at ungene må vente litt på middag fordi mor må plante, det er nok ikke noe ukjent fenomen. Om det gjelder planting eller andre ting en blit opptatt av. hehe. Fort gjort.
  Ha ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 7. Hej hej Mona! Var så dålig på att kika in hos dig... Får skärpa mig ;)

  Så fin lykta har du!! Sån vill jag också ha! :)

  kramar Olg@

  SvarSlett
 8. Kjempefine bilder, herlig koffertbord. Ha ein fin tirsdagskveld.

  SvarSlett
 9. Hei Mona.:-) Ja tro det eller ei, det rommet er alltid så ryddig..aner ikke hvor hun ha det fra.:-)) Nå har vi også fått litt snø her i Oslo...(

  SvarSlett
 10. Utrolig flotte bilder :))
  Klem, Pillepalle

  SvarSlett