tirsdag 18. mai 2010

Sjarmerende utebrukI det gamle kjøkkenet som var snekret på stedet, fantes et lite sjarmerende uttrekksbord i kjøkkenbenken.  Bordet ble fjernet og satt i kjelleren på vent.......                     
Helt til sommeren kom til Nord-norge for noen dager siden.
Et plante / avlastningsbord på verandaen måtte det bli. 
Jeg ble inspirert av andre bloggere, denne gangen Elin med draumesiden som også har hentet frem et gammelt bord til nytt bruk i sitt kjøkken, da kom jeg på at jeg hadde dette lille bordet stående.


Typisk.....når sommeren kommer på besøk skal  alt skje på en gang, grillen ble tatt frem, blomsterbordet kom opp, hagen ble raket, sommer klærne tatt frem........og idag regner det i bøtter og spann. Vel , vel det er slik en nordnorsk sommer er, uforutsigbar og vakker. Lillejenta lurer på hvorfor vi må legge oss når det er lyst ute...
Ha en herlig kort uke alle sammen, og takk for all inspirasjon som finnes hos dere.

7 kommentarer:

 1. For et lekkert bord, det ble stilig.
  Her har vi sol, men nordavind. Burde snart bli vant med nordavinden, men det ser ut til å ta sin tid.
  Ønsker deg en fin uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. klart alt skal fikses på en gang når sommern kommer.:-) Tror og håper Penoene dine kommer på hytta...Mange myter ute og går i hageverden...en jeg har hørt er at de ikke liker å bli flyttet på...ikke min erfaring..og min erfaring er ikke mange ørten fjørten år med hage...men noen år med prøve og feile og det er frodig som bare det hos meg.:-)

  Håper varmen holder seg hos dere...her er det sommer.:-)shorts for første gang..usj...litt småekkelt før beina har fått litt farge.:-)

  :-)

  SvarSlett
 3. Så fint det blev :o)
  Tenk så mye man kan göre av lite, det er bare fantasin som setter stopp. Nå har solen endelig kommet fram litt her og det har blitt litt varmere så det finns håp *ler*
  Jeg har faktisk aldrig hvert i nordnorge men jeg kan tenke meg att det er like ustadig hos dere som her. I norra sverige har de hatt varmebölge seneste dagene så jeg er litt missunelig må jeg si men det förer desverre med seg jordskred og flom så jeg skal nok väre fornöyd med det jeg har. Stor varm klem til deg

  SvarSlett
 4. Koselig lite bord.
  Vi får håpe varmen kommer igjen i nord. Her har det vert fint vær i dag, så eg har fått et par timer på verandaen i ettermiddag, plantet i verandakassene blant anna. Ha ei fortsatt fin veke.Klem.

  SvarSlett
 5. Så flott det bordet var da. Skikkelig koselig plantebord. Ja det er jo ikke noe koselig å drive å ordne ute når det er kaldt og surt, så derfor blir dei første dagene med sol og varme litt hektiske. Jeg har ikke fått ut så mye enda. Men det kommer nok i løpet av disse dagene nå som det er meldt fint vær.
  Ha ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 6. Heldig er den som har et slikt bord på lur....men jeg tror jeg har lurt til meg det som er av gamle ting og tang rundtomkring jeg...så jeg må vel på loppemarked kanskje? Kjempekoslig ble ditt sitt ihvertfall....synd regnet kom like fort men pytt sann...kanskje kommer solen tilbake igjen i morgen? Litt spenning i hverdagen skal man da ha,ikke sant???
  Likte forresten godt den søte lille frosken din også jeg,den passet så godt inn innemllom alt det andre:)
  Details,details....it´s all in the details :)))))
  Ha en herlig uke da :)

  SvarSlett
 7. Vi får håpe dere får litt fart på sakene oppe hos dere snart.:-) jeg ser så godt forskjell fra like ting jeg planter i sverige og hjemme...Hjemme er vi et stykke bak.:-) litt lengre nord..-) En god pinse til deg og dine.:-)

  SvarSlett