tirsdag 15. juni 2010

Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven?

Av og til får man spørsmål som, hvor var du da Bobbysocks vant Grand Prix ?, eller da Oddvar Brå brakk staven ? De som kjenner meg vet at på dette punkteter jeg "ute av drift", hakke peiling rett og slett.
Nå er vi begynt å snakke om hvor mange dager sommer vi har hatt hittil, og etter at vi har lagt godviljen til, er vi kommet frem til at det dreier seg om hele 2 dager. Sola snur visserligen om en ukes tid...... Er man riktig uheldig,  kan det være at man hadde legetime den dagen, lang kø, tok eksamen, hadde omgangssjuke eller lignende...det var den sommeren. Hvor var du da sommeren.....

Derfor rykket jeg ut så fort varmen kom, fikk fram litt stash......og feiret sommeren.
Før jeg fikk publisert innlegget....borte.


Med varme pledd og gode venner holdt vi ut leenge, gi meg flere slike dager, og jeg skal være snill....


Goddag, goddag, dette er fra metreologisk institutt og det meldes nå at regnet det tar slutt og det blir sol, sol, sol


Noe mere enn å ønske kan man jo ikke, ha en fortsatt fin uke...

13 kommentarer:

 1. For en herlig uteplass og herlig tekst.
  Ja, det er utrolig at sola snart snur, urettferdig at den skal snu allerede så lite sommer som vi har hatt.Riktignok har vi hatt sol, men den kalde vinden gjør at jeg har lyst til å vanne uteplantene med lunkent vann.
  Jeg satt foran TV og så på da Oddvar Brå brakk staven, så det husker jeg.
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld og uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott uteplass du har laget. Håper det blir litt mer sommer snart, så du får brukt den riktig masse;)
  Takk for koselige kommentarer i min blogg.

  Ha en fin kveld.

  Iselind

  SvarSlett
 3. Ja, man må nyte hvert øyeblikk med sol ellers så er kanskje sommeren over uten at en har fått opplevd den. Så koselig uteplass hos deg, synd å ikkje få brukt den. Her har det vert fint i ettermiddag (etter ein heller kald morning!) så eg har lata meg på verandaen. Men nå er det meldt regn igjen Grrr!! Ha ein fin kveld. klem.

  SvarSlett
 4. Det var veldig bra skrevet! Vi venter også med spenning på sommeren og varmen.
  Så kos att dere skal få en pus i höst,gleder med til og se bilde :o)
  Nå har jeg to dager fri, deilig! Og vet du i morra skal jeg på ansällnings intervju på ett jobb som sykepleier innom kommunen og som liggen mye nermere der jeg bor. Spennende og se om jeg får det. Mitt nåvarende vik går ut siste aug men det virker som om att jeg kommer og få forlängt, problemet er bare den lange reise veien på 1 time hver vei :o/
  Önsker deg en fin dag i morgen med sol og glede! Vi hörs vennen, klem til deg!

  SvarSlett
 5. Håper virkelig at dere får masse sol og varme,og masse tid til å kose dere på den fine uteplassen:-) Klem

  SvarSlett
 6. så koselig sommerstemning..sender masse sommer oppover til deg...her er det nydelige dager , igjen.:-))

  båten får du sikker til på, sikt...samle drivved.:-) gøy å pusle litt.:-)

  SvarSlett
 7. og hvor jeg var når brå brakk staven husker jeg godt..også når bobby s. vant mgp.:-))

  SvarSlett
 8. men så mysigt!!!! får jag komma förbi? ;

  Ha det så gott, kram
  Olg@

  SvarSlett
 9. Ja hvor var jeg da?Tror faktisk foran tv-skjermen mens papsen brølte i villelse i bakgrunnen...godt mulig at jeg tittet mer på han enn på tv´n akkurat da,hihi :)
  Godt med litt spenning i hverdagen,ikke sant+Her er det ihvertfall spennende fra time til time når det gjelder været...var snar ut og ta inn teppe som har hengt til lufting og klesvasken kom under varandaen...gråe skyer kom i en truende fart,-så jeg gikk meg en lang tur med hundene med den tanken at jeg skulle gjøre det før det begynte å regne.Men hva skjedde?Det klarnet opp og solen kom frem ...men nå er det grått igjen.Så hvem vet? Hva blir neste? Jeg skulle gjerne hatt litt sol slik jeg kunne få styrt og stelt litt utenfor huset ...har noen bed som sårt trenger luking og et par uteplasser som skulle fått litt styling - blir jo så inspirert av den koslige uteplassen din da vet du...herlige:)
  Heldigvis kan og SKAL det komme maange deilige dager og kvelder enda - det trenger vi:) - spesielt nå som barna begynner på ferien sin! Alt blir lettere med fint vær,mye mer å finne på:)
  ha en flott onsdag da:)

  klem,Tove

  SvarSlett
 10. Så deilig terrasse du har, Tove! Med denne koselige plassen + god mat og drikke + god stemning, ...ja og kanskje et par varme pledd da, så kan dere ha mange flotte stunder likevel. Har hørt at det skal bli så flott vær nordover i sommer. Den kommer nok snart skal du se!

  Ønsker deg en deilig onsdagskveld!
  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 11. :))) Godt skrevet! Og du har rett; ein må rett og slett konsentrere seg for å huske soldagane... Synes det snødde kvar veke til juni? Det var ikkje lang unna i alle fall. MEN: så flotte bilder du viser! Vi har også skinn og pledd i hagestova, og fyrer på peisen. Men det er ikkje det same som dei varme kveldane vi KAN ha...

  Kryssar fingrane for godt vèr framover!
  Ha ein fin kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 12. Du kan få sagt det, Mona...ha-ha.
  Det ser så koselig ut på uteplassen din. Typisk norsk sommer å måtte ha pleddene klare, men det tåler vi, ikke sant?

  Ha en super helg!
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 13. så koselig uteplass!
  her har det blåst noe innmari i dag, surt og kaldt. har til og med på meg strikkasokker og pledd her jeg sitter. en får pakke seg inn og kose seg, en varm kopp te hjelper også på :)

  fin helg til deg mona,
  klem

  SvarSlett