mandag 26. juli 2010

Susy cute

Så har vi endelig fått vår etterlengtede pusi, som har fått navnet Susy.
Tenk at en så liten skapning kan tilføre så mye kos, liv og latter.
Ingen kan motstå Susy, selv den som nyser og går tett..... bare må leke og kose litt.

Minstejenta borrer nesen godt nedi.... Susy og Ingrid er blitt gode venner, dit Ingrid går følger Susy etter.
Susy har allerede vært med på leken i lekestua , på trampolina, hos naboen osv, så langt alltid tålmodig og snill.

Her har det vært litt stille for tida...det har vært noen dager med fint sommervær, og det må nytes.
For tiden holder vi også på med renovering av huset  ute på øya, eller "hytta" som vi kaller det. Etter at snekkerne har vært på befaring står vi plutselig overfor nye valg, løsninger som vi ikke har tenkt på.....så vi grubler. Dere skal få se etterhvert som prosessen går fremover...
Til slutt et vakkert hus på Åland, som jeg ikke kunne gå forbi. Ble overrasket over alle variasjoner over farger de brukte på husene......her er slike hus som oftes hvite eller...

Ha en god mandag og en fin uke alle sammen, når regnet flommer.... er jeg plutselig tilbake igjen.

7 kommentarer:

 1. Søte katten og huset var nydelig i rødt i alle fall. Da så man jo så tydelig kontrasten på alle detaljene inntil det hvite!

  Ha en fin sommerdag!
  Hilsen Liv

  SvarSlett
 2. Hellandussen så søøt da!♥ En riktig hjerteknuser av en katt .)
  Vakkert hus du viser, tenk å kunne bo der ..*drøm*:)
  Nyt dagene .)
  Klem fra meg, Anki

  SvarSlett
 3. For en hjerteknuser, hun er bare nydelig.
  Huset på Åland var utrolig flott, kunne også tenkt meg å bo der en stund.
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 4. Hei Mona ♥

  Åååå jeg elsker katter!!! Min datter Victoria blogger om sine katter på bloggen sin *lille victoria * og kattene er det kjæreste hun har ♥

  Fint navn på katten da...og super søt :)) Lekkert hus du viser da!!!

  Ha en fin uke :))

  SvarSlett
 5. Nommen... Så skjønn katt dere har fått. Ja, det er utrolig hvor mye glede dyr kan spre rundt seg. Det er noe alle i familien kan samles om, og alle får betingelsesløs kjærlig og hengivenhet tilbake. Jeg synes det skaper så mye god stemning i huset med vår lille Herman på 15 uker. :o)

  Et koselig hus på Åland du viser. Farven på huset heter Falurødt, og er den mest brukte utendørsfarge på den svenske landsbygda. Fra 1500-tallet var den røde husfargen et tegn på velstand og ble først og fremst brukt i byene, men fra 1800-tallet ble den allemannseie og erobret landsbygda. På samme tid tok en i byene i bruk lysere oljemalinger. Så byene var rett og slett først ute med trendene.

  Ha en fiiin dag, du gode!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Neimen.....noe så uimotståelig - ikke rart dere valgte akkurat den.Ser akkurat passe skjønn og rampete ut i skjønn forening!!!!!!!!!! Jeg aner mange,gode kosestunder og opplevelser med den lille frøkenen!Skal ikke ha noen kaninunger med det samme vel??? (hihi)

  ÅÅååÅÅ for et nydelig hus!Der hadde nok jeg også stoppet opp - det var virkelig et perfekt hus! Alt harmonerer! Er du som meg...får lyst å gå inn og snoke litt i alle slike hus???? Jeg er nok nysgjerrig så det holder på det punktet ihvertfall!!!!!!

  Så spennende det hørtes ut med det "hytte"prosjektet ditt da....jeg elsker jo alle slags oppussingsprosjekt så dette skal jeg nok følge nøye og med spenning Mona ! Håper det byr på mer glede enn hodebry...men det hører vel med litt av det også for å skape de perfekte freative løsningene!

  Kose dere i fineværet og med pusen :)))
  klem

  SvarSlett
 7. Å for ein liten søt pus, det er vel stas kan eg tenke meg. Og lekkert hus fra Åland ...... da eg kom fra ferie nå så hadde eg tatt utrolig mange foto av hus (noe familien ikkje heilt forsto !!) Ha ei flott helg. Klem.

  SvarSlett