lørdag 1. januar 2011
9 kommentarer:

 1. Hei, hei! ein lat dag i dag. Vi hadde ei koselig nyttårsaften hos min bror i går. Nå later eg meg foran TV. I morra begynner eg vel så smått å rydde vekk jula. Eg tar dn fort vekk for eg syns eg har hatt den så lenge, nesten heile desember. Begynner på jobb mandag med planleggingsdag. her er spinnglatt og umulig å bevege seg utendørs. ha ei fin helg. klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 2. Hei.

  Godt nytt år til deg og dine. Håper den bringer mye lykke med seg.

  Jeg begynner så smått å fjerne jula i morgen. Det er nesten så jeg gleder meg.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder! Ja nå får vi vel si jula er over for denne gang,jeg har i allefall lyst til och feie ut julen nå ;o) Men det er også litt annet jeg vill gjöre så vi får se. Kos kos

  SvarSlett
 4. Ja er den virkelig det?Før så plukket vi vekk den 13.dag jul eller noeslikt......har vanene våre blitt forandret???? VI begynner så tidlig med julen at vi er lei den når den egentlig er her ,eller hur??
  Her skal det lille som har blitt lett frem til jul få stå litt til,- nå sner det igjen så god julestemning både ute og inne....best å kose seg så godt man kan!!! :))))
  toveklem:)

  SvarSlett
 5. Hei kjære Mona! Tusen - tusen takk for alle flotte kommentarar og smil som du la att inne på bloggen min i 2010! Det var bra at du var innom no, for eg prøver å besøkje alle som er innom siste innlegget mitt! Det har gått heilt i surr siste månedane med gjenbesøk. Det har ikkje vore noko problem å blogge kvar dag. Det har blitt ein vane. Eg er enno sjukmeld, og eg saknar nesten denne faste stunda ved pc`en. Men eg var så sjuk rett før jul, og no har eg fått streng beskjed om å slakke på i månaden som kjem. Difor skal eg prøve å la vere å blogge. Det verste er at det liksom har halde meg i gang også?

  Herlege bilder frå vinteren din, og jula trur eg varer litt ulikt i ulike heimar? Vi kasta ut juletreèt i natt før leggetid. Men eg hadde knapt pynta, så det var fort gjort å rydde her :) Eg har alltid hatt behov for å rydde ut jula når nyttåret er over. Var til og med slik når eg var lita jente.

  Eg ynskjer deg og dine alt godt i det nye 2011! Håper du får eit flott år!

  God klem frå Elin!

  SvarSlett
 6. Hei søte Mona! For noen herlige, stemningsfulle bilder! Denne lille katten ville jeg også gjerne ha som hushjelp :)
  Dette bildet under er så koselig og søtt. Våre barn ofte har vært ute i de siste dagene, men nå snøen gjører retrett. Min mann og guttene er på besøk hos min svigermor i noen dager mens jeg ble her pga sykdom.
  Godt nyttår til deg og familien din! Klemmer fra PiPa

  SvarSlett
 7. Deilig vinterbilde fra terrassen! Når jeg ser katten din, minner den meg så mye om en som vi hadde da jeg var barn. Hun het Missi. En skjønning som fant seg i å bli lagt i dukkvogn med dyne over, eller på bakbrettet på trehjulssykkel! Hi, hi, noe til katt. :)

  Håper du får en fin dag på jobben!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 8. jeg har så smått begynt å rydde den vekk....trenger litt hverdag på alle måter nå..)

  Pelargonia mener du.:-) min skal frem i lyset og varmen snart....da MÅ jula ut først.:-)

  Herlige bilder..så kos med islykt..har ikke fått surra meg til å lage det i vinter...men enda ikke for sent.:-)

  klem

  SvarSlett
 9. Herlige bilder hos deg.
  I helgen ble endelig julen ryddet vekk her.
  Her regner det i bøtter og spann, er ikke mye vinterstemning her.
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem

  SvarSlett