mandag 31. januar 2011

Nesnødd

Det nytter ikke å forlange vår i januar...jeg er sikkert av dem som har lovprist vinteren tidligere, og skrytt av lange skiturer ...... Det er begrenset hvor morsomt det er lengre.....vår yttergang består av brodder, støvler , skisko, skøyter, støvletter, nesnalobber, fjellsko, dynejakke, byjakke, vindjakke, regnjakke, bandy køller, hjelmer, akebrett, og alt må være tilgjengelig til enhver tid. Her skifter været fort...og akkurat nå har jeg en følelse av å være nesnødd, bokstavelig talt. Lillejenta har sklidd på isen hjem fra skolen, og skaffet seg en gedigen blåveis....hur kul e det ?
Selv susy henter sin inspirasjon innenfra....og har uoppnåelige drømmer.

  Her et bilde fra kjøkkenet, badet i evig skumring.....

Hørt på sutring..........,

Varmt velkommen til Brocante som er ny følger hos meg.

Ønsker alle en herlig ny uke det ute i bloggverdenen, her er det bare på med regnklær,støvler og sydvest.....

14 kommentarer:

 1. Hei.

  Ja, du hadde jammen vinter fortsatt. Her er det snø, men den er mer møkkete enn hvit. Og så er den helt isete og hard. Blir lite lek i snøen når den er sånn.

  Men det er alltids lov å drømme om vår, er det ikke ?

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Huff da. Ja det er litt bedre her da som snøen stort sett ligger på plass fra november til april. Alt for lenge etter min smak, men vi har heldigvis ikke mye isføre. Stort sett bare fint snøføre. Heldige slik. hehe.
  Nei er får nå bare ta med seg den vinteren når en bor i et vinterland.
  Ønsker deg ei riktig god uke :)
  Håper dere alle klarer å holde dere på beina.
  Forresten, Takk for advard, og utfordring.
  Får se om jeg får gjort noe med den.

  SvarSlett
 3. Jeg er så enig! Nå kan vinteren bare finne et annet sted å være... sukk!
  Tusen takk for kommentar(er) inne hos meg både før og etter jeg ble sengeliggende med denne =)(/& lungebetennelsen :) Jeg setter enormt stor pris på det! Du vet jo selv hvor koselig det er med kommentarer... at noen har vært innom for å vise at de tenker på deg liksom :) Uansett, før jeg begir meg utpå filosofiens smale sti her, så ville jeg bare innom å ønske deg en riktig god dag! Snart er jeg frisk og DA skal jeg kommentere og blogge "as usual" jeg også... jippi :)
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 4. Oi, det var mye snø hos deg. Her er all snø og all sørpe frosset til is. Men det begynner å lysne, det er nå ikkje mørkt når eg kommer heim iallfall. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 5. Nei vi har nok fler vintermånder foran oss som kan være tøffe.:-) godt januar er over snart.:-) Da er vi i alle fall nærmere våren.:-)

  en fin start på februar ønskes deg.:-)

  SvarSlett
 6. Vad du var duktig med utbildningen! Grattis!

  Finaste bilder du visar!

  kram/Olg@

  SvarSlett
 7. Se der ja, det var skikkelig vinter. ;) Svinger her også, akkurat i dag er det mildt. Det er meldt om varmegrader i 9 dager fremover, så nå får vi se om det stemmer. Da har sneen sjans til å smelte litt i alle fall ;)
  Har datteren din falt igjen?? Stakkars, så uheldig hun er! Du får hilse å si god bedring! :)

  Ønsker deg en fin start på februar, min venn!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 8. Uff, så mye snø du har.
  Nydelige bilder som alltid hos deg.
  Masse god bedring til din datter.
  Ha en fin tirsdag, håper snart vinteren forsvinner hos deg.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 9. Heisan :)
  Koselig å finne flere interiørbloggere fra Rana! Fikk et tips fra en viss Askeladd om deg ;) Trodde nesten at jeg var helt "alene" Ranværing her i Blogglandia.
  Kjempefin blogg du har:)Koselig bilde av pus i vinduet...våre sitter på samme viset :)
  Og ja....været er ikke mye å skryte av! Heldigvis er det ikke såååååå lenge til våren, hihi :)
  Legger meg såklart til som følger her :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 10. Oida... Her regner det og det er jeg glad for selv om jeg egentlig liker vinteren. Vi har hatt et tykt lag med is fra inngangsdøren og nedover bakken vår som er 200 meter, det ser it til å forsvinne nå som det er mildt og regner- heldigvis !Vi må veldrlmme om våren noen måneder til begge to tenker jeg ;-)

  Ønsker deg en fiiin kveld !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 11. Men fiiine bilder var det da :)

  Her er det is og slaps. Da ville jeg heller hatt det hvitt og fint.

  Det ligger en award hos meg hvis du vil ha.

  klem

  SvarSlett
 12. Essa din sytekopp *mobb,mobb* - tenk så deilig det blir når det ENDELIG blir vår,lysere tider,varme og sol!!!!!!Man lærer seg ihvertfall å sette pris på det,når man ikke har det på en god stund!!!!
  Kos deg på best mulig måte i helgen.....og så nærmer vi oss dag for dag den deilige tiden som joda,-jeg innrømmer den skal bli ganske så deilig,den berømte våren, når den kommer:)))))
  Riktig God Helg til deg og dine Mona:))))
  toveklem.)

  SvarSlett
 13. Jepp, jeg er vokst opp bare ett "hønskræv" fra huset deres ;) Så jeg er Ranværing, eller enda bedre Ytraværing.... utdannelsen min tok jeg på Nesna på begynnelsen av 1990-tallet :)

  SvarSlett