onsdag 9. februar 2011

Interiørmareritt

Har du hatt det ? En kveld i forrige uke tok jeg en kopp kaffe sammen med 3 andre interiørgale damer. Målet vårt den kvelden var å forberede et kurs som skal handle om redesign, og åstedet Askeladden bruktbutikk. Vi snakket og snakket så fråden nesten sto, og da jeg kom hjem.....umulig å sove. Jeg har tenkt og tenkt, redesignet det meste i løpet av de mørke timene på døgnet. I tillegg skimtet jeg et vakkert bord som jeg virkelig "trenger"....  Nå er det å overbevise min bedre halvdel, som snart går over i en allergisk reaksjon..... Men, dette er viktig. Han kom hjem en kveld etter skøytetreningen og sa følgende " tror jeg skal gå til innkjøp av fullt hockeyutstyr ". Jeg skimter både det ene og det andre i fremtiden mine venner..
Har dere ideer til redesign tas dette imot med stor takk, prestasjonsangst, jada..


|Jeg har av en eller anne grunn forkjærlighet for hønsenetting..... Her har jeg tatt ut speilet i dørene på et kjedelig brunt jysk skap, to gamle rammer har fått litt maling og netting, og de gamle hesteskoene er blitt til et vinstativ ( ikke laget av meg).

Og her er det du kan få om du blir trukket ut som nummer 2 i min giveaway......husk den da vel
Bli med....bare legg igjen en kommentar i innlegget under.....
Ha en fin onsdag, den er vel like bra som alle andre ikke sant..
Klem fra Mona 

 

9 kommentarer:

 1. Ikke lett med alle de tankene.:-) som regler så dukker det plutselig en ide eller to ned i hodet på en, så deilig..-) jaaaaaaaaaaa, og da kommer de ofte på løpende bånd, med tanken, hvorfor har jeg ikke tenkt på det før..-)

  En fin kveld til deg.:-)

  SvarSlett
 2. :) Blir fullt i hovudet av og til! Men det blir alltid bedre når ein setter i gang! Er sikker på at det blir suksess!

  Nyt kvelden!
  Klem E :)

  SvarSlett
 3. Fin blogg du har, har lagt meg til som følger. Skapet med hønsenetting ble kjempefint, skal bli kjekt å følge deg videre:) Håper du får noen bra tips/ideer etterhvert, mange gode hilsner fra Mona

  SvarSlett
 4. *hoster,harker og ler litt* og kjenner meg igjen på alle måter.Når en får noe oppi hodet kan det rett og slett ikke skje fort nok,kan det vel?Det er jo som med meg og den komende malingen her i huset.....men mååå bare vente til det blir litt varmere og sånn....og da skal det ikke bare males MOna,men jeg skal også overbevise Gubbisen om å ta ut "rutene" i mexicoskapene hans og sette inn hønsenetting.Så om du finner en idéell overtalelsesmetode så må du bare dele den...selv om jeg aner det blir kompromiss mellom dine redesign-lyster og hans hockeyutstyr-lyster!
  Forøvrig hørtes den jentekvelden knakande kjekk ut,skulle ha vært der skjønner jeg:)
  En liten trøst å lese om det her inne...kan jo se for meg det hele!!!Legger ut link til give-way´en på bloggen min jeg nå MOna...den såpen er forresten deeeeilig:)))
  Og onsdagen min har ihvertfall vært fin så langt...sist nå avsluttet med Jordmødrene som jeg sitter og sipper like mye til hver gang.Vakkert!!!
  klem til deg snuppa :)

  SvarSlett
 5. Hei! Så koselig blogg du har:) Skapet med hønsenetting var kjempe fint! Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 6. Fin blogg! Jag tar gärna en lott:)
  Hälsningar Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvarSlett
 7. Det kverner kanskje ikke så mye redesign- men jeg tenker veldig på oppussing- får en ide- også lurer jeg på hva den ideen vil koste meg...det er i alle fall lettere å få gjort ting i tankenes verden- enn i virkeligheten. Synes det høres helt topp ut det opplegget deres- er sikker på at det blir veldig- veldig bra!!

  SvarSlett
 8. Forstår att det går runt i hodet etter masse med kreativt prat, men det kommer garantert gå bra for du er jo så flink.
  Jeg har hatt en liten down period sista tiden så jeg har desvärre ikke skrivd så mye men det ska vel bli bedre snart håper jeg. Du ville ha litt tips for og gå ned , og på lördag har jeg planlagt att jeg skal blogge info + allt du behöver for og spise som jeg gör med oppskrifter og allt. Så titta in til meg i helgen. Klem til deg!

  SvarSlett
 9. Är gärna med på en lott!
  Mvh
  a.e.m-49@hotmail.com

  SvarSlett