mandag 21. mars 2011

En sommer er over

"En sommer er over, men minnene om den består " sang Kirsti Sparbo, og akkurat slik føltes det veeldig etter å ha kommet hjem til dette..... etter en uke barfotet med herlige temperaturer. Sommeren virker uendelig langt borte, den er jo ikke det da. Når snøsmeltingen først setter fart, går det ganske fort.

Nesten som å grave seg inn i sitt eget hus....


Kontrasten er stor, dette etter et lite regnskyll, som ikke varte i 14 dager som det ofte gjør her oppe i nord-norge.
Herlige vakre Mogan, å rusle rundt med ingenting på programmet. Bortsett fra en godt måltid mat og ett glass vin da.....


Min lille konkurranse ble vunnet av Mira, med bloggen Miras hjørne. Grattis, sender deg et armbånd laget i Mogan og en nydelig såpe, håper du liker det.

Ellers ønsker jeg dere alle en herlig uke,  jeg ønsker meg mere sol jeg....det ønsker jeg for dere også.

Klem fra Mona

10 kommentarer:

 1. Ja, du, den som hadde bodd i solige strøk med ok vintertemperaturer... Men nå er det ikke lenge igjen for oss heller

  SvarSlett
 2. Høres herlig ut med litt sommer nå.
  Men den er underveis her i nord også. Satt på verandaen i dag og hadde mest lyst til å kaste t-skjorta. Håper på mange slike dager, da forsvinner snøen snart.
  Ha ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 3. Ååååå, dette såg deilig ut. Håper du har kosa deg masse. Hos oss er det fremdeles snø..... men det tiner, det tiner...
  Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 4. Du får varme deg på minna, til våren kjem her nord! Såg alldeles herleg ut på feriebilda dine!

  God klem,
  Elin :)

  SvarSlett
 5. Velkommen hjem! Deilige bilder fra Mogan. :) *Lengte* Høres ut som dere har hatt det herlig i varme og sol. :)
  Måtte smile når jeg så bildet av all den sneen. Det er jo slik det er her i dette landet - vi har sne. Nok sne! Nå har J måket og frest så nå kan vi faktisk være på solterrassen. Har rigget meg til med en stol, pledd, puter, skinnfell, radio, te og strikketøy. Ha, ha, skikkelig påsketurist på min egen terrasse. I dag var det faktisk helt påskefølelse her - nydelig sol og blå himmel. Beste lyden? Når det drypper fra takrennene. :)

  Ønsker deg en fiiin start på uken, Mona.

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 6. Hei på deg,og velkommen hjem til isødet.... :) Tenker det var overgang,ja........her er det bar mark,men ikke akkurat Mogan,likevel....! Jeg har vært der,jeg også,for mange år siden,og det er jo bare en perle......det jeg husker absolutt best,var disse lilla blomstene som vokste seg så lange at de snodde seg om både tak og hushjørner.....vakkert !!! Godt å korte ned vinteren med en tur dit......jeg har bare lyst å plante stemor og allt,men er nok litt vel gira.......hihiiii :) Skulle ut idag og gjøre masse,men da jeg skulle kle på meg arbeidsklærne,tror jeg jammen værgudene rottet seg sammen,mot meg......det ble ingen tur ut,kort sagt ! Men jeg fikk da tørket litt støv,og freshet litt opp innomhus,så da er det jo greit......godt med allt som er gjort ! Nå går det jo raskt til påske,så jeg har faktisk tatt frem litt egg og annen pynt,som jeg lagde i fjor.........må jo prøve seg frem til hvor det skal stå,ikke sant.......heheheheee :) Nei,kos deg videre,håper snøen smelter fortfort hos deg........skal sende noen varme klemmer,kansje den smelter fortere da :)

  SvarSlett
 7. ååÅÅÅ Mogan , jeg drømmer om sol & Varme. Og Mogan er jo Perfekt Sted og være...

  Håper dere har kost dere..

  Klem

  SvarSlett
 8. Herlige bilder! Velkommen hjem. Må ha vært deilig med ferie, sol, varme og late dager.

  Var både lett og gøy med spirekassen. Må bare huske å skylle hver dag :) Det ble velsmakende spirer på salaten i dag. :)

  klem

  SvarSlett
 9. Hei Mona
  Oj, så mye snø dere har… ikke noe kjekt å komme hjem til dette etter en tur fra Gran Canaria :) Så fine bilder og så deilig det så ut der… Her er det et fryktelig uvær, gleder meg bare til at det blir litt mer vårlig rundt omkring snart… Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 10. Flotte bilder :-)

  Ha en flott uke, snart er det vår!!!!

  SvarSlett