fredag 25. mars 2011

Internasjonal dag

I dag mener jeg ingenting om interiør, form eller farge.  Derimot vaffler, vet du at det er den internasjonale vaffeldagen i dag ? Alle har vi en eller annen form for vaffelhistorie å komme med, og for de fleste av oss strømmer vaffelminnene på. Selv syns jeg det er ekstra stas å steke vaffler i våsola ute på verandaen.....akkurat det kan se ut til å dra i langdrag.
Vaffler har laaange tradisjoner, på svensk skal ordet våffel være en fortolkning av Maria bebudelsesdag, altså 9 mndr til Jesu fødsel........kanskje Maria ble lokket med en vaffel?
Håper du får en herlig helg, her skinner sola selvom yr og storm sier noe annet.
Stor klem til deg fra meg........stek en vaffel , eller vaffelkaka som vi sier i Rana


9 kommentarer:

 1. kjempekoslig vaffelbord du hadde,med mye godt attått:))) Jammenhørtes det ikke fristende ut å stå ute og steike vafler!!!Men før den tid bare må jeg ha meg et dobbelt vaffeljern...det går for treigt med enkelt har jeg funnet ut!!!
  Så kjekt at solen er og hilser på...ha en herlig helg Mona og kos dere!!!!!
  toveklem:))))

  SvarSlett
 2. Herlig med vaffler- her er det alltid mannen som ordner med vafler, men har ikke spist det i dag...visste ikke det med Maria jeg, spennende med litt bakgrunnsinformasjon- jeg trodde jo at vaffler var urnorskt;) håper du får ei fin helg;)

  SvarSlett
 3. herlig..aldri hørt om denne dagen før i dag.) datteren min kom og spurte om jeg viste at det var vaffeldagen i dag ? nei..men da hadde akkurat min kjære vært hos naboen og spist toro vaffler.:-) da lærte jeg noe nytt i dag.) Nyt helgen Mona..)

  KLme

  SvarSlett
 4. Hei Mona

  Vafler er godt. Visste ikke at vaffelen hadde sin egen dag før jeg leste det i et interiørmagasin. Vi elsker vafler alle sammen. Må nok smelle sammen en røre i løpet av helga. Kos deg med dine.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 5. Hei Mona,
  Vafler er kjempegodt og er en favoritt her i huset.
  Ønsker deg en fin helg, nyt den og kos deg.
  Klem

  SvarSlett
 6. Her har vaffeldagen stille blitt forbigått. ;) Ante ingenting om en slik dag. Ja, ja vafler kan jo lages titt ofte, så her i huset trengs nok ingen spesiell anledning for å spise vafler. Hi, hi. :)

  Har det smeltet litt hos deg i helgen?

  Ønsker deg en deilig start på uken!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 7. nam, her var det ett flott vaffel bord. Vi glemte vaflene vi..jeg får bare ta det igjen:-)

  Men vaffler er kjempegodt!!

  ha en fin mandag

  SvarSlett
 8. Bare innom for å ønske deg en glad onsdag, Mona!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 9. Tusen takk for gaven! Flott armbånd og såpa lukter så godt!

  Ønsker deg ein fin dag! Klem,

  SvarSlett