fredag 24. februar 2012

Sneak peak

Hei, sist vi var på hytta ble vi endelig såpass ferdige at vi fikk innredet litt. Selvfølgelig mellom halvferdig listing og diverse annet. Sånt har man ikke tid til å vente på........ Bli med inn og ta en liten titt da.


Døra inn til dette rommet var før en verandadør som endte på et flatt tak. Typisk for disse små husene var at de engang på 50 eller 60 tallet bygde en firkantet "kasse" på huset for å romme et bad. Oppå denne kassen har vi nå lagd et nytt rom og forlenget taket. Slik unngår vi den mindre pene " kassen " på huset, og vi har fått et herlig rom med ekstra høyde under taket.


Vi har satt inn to vinduer i røstet slik at vi får maksimalt med lys inn. Fra vinduene har vi også utsikt over fjorden.Bordet er spesielt for meg siden det har tillhørt min oldemor og ligget nedstøvet i en kjeller i sikkert 40 år. Vi har restaurert det så godt vi har kunnet, blant annet måtte vi skjære av bordplata en del for å få det opp den smale trappa her. Det mangler bare en siste finish med litt beis kanskje.Rommet går i en vinkel, men denne delen er ikke ferdig enda, så det får jeg vise en annen gang.
Har du , eller skal du ha vinterferie ? Her har vi ferie fra idag, og vi setter kursen mot Åre, vi håper på dager med ski og sol.

Uansett om du har eller har hatt ferie, håper jeg du koser deg. For oss er det nå den virkelige skisesongen starter.......som vi gleder oss.


Klem fra Mona

7 kommentarer:

 1. Ser skikkelig fint ut :) Jeg synes dere skal beholde bordet som det er jeg

  SvarSlett
 2. Fant bloggen din nettopp. Så spennende å se hva dere gjør på hytta. Likte så godt kurvstolene og det gamle bordet. Virkelig idyll. Bor selv i et gammelt hus, og elsker stilen du viser her. :) -Husfruas Memoarer-

  SvarSlett
 3. Det er et kjempefint rom. Blir nok koselig å sitte der å se utover fjorden.
  Et nydelig gammelt bord. Ekstra kos å ha det siden det er arv.
  Her er det også vinterferie fr i dag av. Men jeg har ikke vinterferie. Hadde flere dager fri på turnusen forrige uke. Så da reiste jeg en liten tur til Jæren. Her er det skikkelig vårvær om dagen. Håper det fortsatter. Kunne godt tenke meg at vinteren var slutt nå. Men tviler vel på om vi er så heldige.
  Ha en herlig vinterferie der dere skal :)

  SvarSlett
 4. Å så deilig å fåbegynne å møblene Mona....viktigere det enn listige vel???;)
  (skulle stå listing ,ipaden har en tendens til å forvrenge alt jeg skriver!!)
  Så koslig dere får det,bordetvar helt spesielt ned den affeksjonsverdien og så fint som det var i tillegg!!!
  Heldige dere som skal til Åre,blir nok fantastiske dager.Her blåser det skikkelig og regnet pisker mot vinduene.Greit nok,i dag er det jo konsekvensen.God vi terferie!!!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 5. så koselig..)) takk for titten..))

  og kos deg med skiturer..))

  god helg og god vinterferie..))

  Klem

  SvarSlett
 6. Så koselig :)
  Elsker hyttekos,slapper veldig av på hytten!
  Håper du får en flott uke.

  Solklem

  SvarSlett
 7. Ja, da er jeg tilbake:-)

  Så koselig dere har det på hytta. Gøy med litt prosjekter!

  Og så nusselig pusen var med nesa nedi glasset:-)

  Håper du har det fint:

  Klem Ingrid

  SvarSlett