søndag 25. mars 2012

Vårvinter

Joda, jeg ser at det er vår hos mange av dere. Litt misunnelig kanskje, derfor har jeg innført noe vi kaller for vårvinter her i Nord- norge. Dette bildet ble tatt i går.....( helt sant). Non stop har fått en venn. "Vi kan godt være venner bare jeg får være sjefen " Typisk, den som er først i gata har alltid fortrinn.......

Jeg innrømmer at det ikke er mye som minner om vår......
Vi gjør vårt beste for å komme i vårstemning, mens vårvintern herjer der ute. Snart er det påske, og på hytta er det heldigvis ordntli vår.

Ønsker dere en god søndag, og en ny fin uke.

Klem fra Mona13 kommentarer:

 1. Jeg tenker som så jeg MOna at våren blir bare eeeenda deiligere for de som venter litt lenger.Jeg skulle helt ærlig talt veldig gjerne hatt litt skikkelig vinter,dog det begynner å bli i seneste laget.Ikke for det,April kan ofte være snørik så vi får se :)
  Kjempflott hos dere ihvertfall,men skjønner selvsagt lengselen :)
  Du hadde ihvertfall ordnet vårfølelse i vinduskarmen din:)))
  God uke til deg også Mona,- ny uke,nye muligheter :))
  Toveklem:)

  SvarSlett
 2. Huff da. Dette været var ikke vårlig. I dag har vi vært på stranda og grillet pølser i 16 grader og skyfri himmel. Det var helt nydelig. Noen badet til og med. Og så er det bare mars...

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. HEI :)

  Jeg er en av dem som har hatt det sommervarmt idag og nettopp har laget innlegg om planting og hage... Litt skyldbetynget når jeg ser snøværet hos deg. Men et flott bilde med pusene der er det. Våren kommer til dere også. Mange klemmer fra Eva.

  SvarSlett
 4. Ja jammen har dere mye snø enda mona, her nede er det jo ekstremt tidlig i år, pleier ikke å ha sååååååå vår så tidlig, nyter i fulle drag mens den er her :-)) kos bilder hos deg, tross snø, tjhii....klem

  SvarSlett
 5. Hei vennen ;) Huff,dette været i nord.....og denne snøen som vi absolutt ikke ønsker velkommen lenger !!! Nå vil jeg ha det grønt i solveggen,og se nye,lysegrønne spirer som titter opp........men ser at du har litt snø som må bort,du også...... Vi får bare fylle vinduskarmene med vårlige løkblomster,så holder vi nok ut,tradisjonen tro........hihiii :) Godt du får vår når du kommer på hytta,det hjelper jo på :) Den har jo blitt veldig fin,ser jeg......dere har stadig et nytt prosjekt på gang :) Og så likte jeg det nye skapet ditt,veldig godt !!!! Heldige deg,som bor nært H&C.......det er virkelig en butikk etter min smak ! Håper på en Mo-tur i løpet av våren/sommeren ! Kos deg masse da,og ha en ny,fin uke.......og ikke et gram mere snø..........!

  SvarSlett
 6. Våren kommer nok med et pang snart skal du se. Ønsker deg ei fin uke med sol slik at snøen tiner ! Klem.

  SvarSlett
 7. Godt du har fått laget litt vår i vinduskarmen. For ute så det ikke ut som jorda er klar for såing og planting....
  Huffsann.
  I medfølelse, skal jeg ikke si noe om været her. Men HVITT er det ikke...
  Vårlig hilsen Marit

  SvarSlett
 8. Jeg har vokst opp i nordnorge- så jeg vet hva du snakker om- så derfor setter jeg ekstra stor pris på tidlig vår og fuglesang...men når været er vakkert i nord- så er det ingen steder som der. Håper godværet er på vei til dere;)

  SvarSlett
 9. Husker godt dei første årene jeg bodde her austpå. Så vidt innfor grensa til Valdres. Når vi var på besøk på Jæren i påsken blomstet krokus og noen ganger tulipaner, mens snøen lå nesten meterhøy når vi kom tilbake igjen. Det var skikelig deprimerende. Etterhvert orket jeg nesten ikke reise på besøk der i påsken. Men nå får en det jo servert våren via blogg fra i midten av januar som regel. Hehe. En kan ikke unngå det. Vi har snart helt bar bakke, så jeg skal ikke klage i år. Kos dere masse på hytta :)

  SvarSlett
 10. Det ligger jo fortsatt mye snø hos dere! Her har det blitt ordentlig var i dest siste. Jeg pleier å sitte ute hver ettermiddag og nyte sola og herlige 18 - 20 plussegrader. Krysser fingrene at varen kommer snart mot nord også! Klemmer fra PillePalle

  SvarSlett
 11. Det er litt forskjell i vårt vidstragte land, det er sikkert, men det er fint med glitrende snø i solen og flott skiføre også da...:-)
  Du får pynte litt inne, så du får vårfølelsen.
  Ha en herlig helg!
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 12. Regner med dere er på hytta og koser dere Mona - uansett titter jeg innom for å ønske dere en herlig Påske !!!!
  Håper solen sender noen stråler din vei:)
  toveklem:)

  SvarSlett
 13. God påske til dere!! Det skapet fra Home&Cottage var veldig fint!! :)

  -Mari

  SvarSlett