onsdag 26. mai 2010

Inspirasjon komAv og til føler man seg tappet for inspirasjon. Lite er bedre enn følelsen av å være inspirert, og i det siste har jeg kjent det motsatte selv om det spirer og gror så det knaker rundt veggene. For noen dager siden kom det likevel smygende en liten rampete inspirasjonsvind, som fikk meg til å gjøre , ikke de store forandringene, men dog, jeg kjenner at det skjer noe. Noen møbler fikk bytte plass, og jeg kjente at inspirasjonen smøg seg frem mens arbeidet pågikk. Håper jeg er i gang nå....

Det gamle bordet som sto på biblioteket fikk komme ned i stua.......


Gamle Shakespeare fikk lufta seg litt, og har nok inspirert mange

 
Det gamle kvernhuset likeså....

There is hope in a hanging snore. 
Ha en inspirerende ! kveld 

8 kommentarer:

 1. Det kan av og til være godt å bare gjøre sånne små endringer, så får ting en nytt liv, ogmani ser på tingene på en ny måte:-)
  Håper du har fine dager, frue!
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 2. Hei. Ja, av og til er det sonn at inspirasjonen er heilt borte, men den bruker nå heldigvis å komme igjen. Her er det også lite inspirasjon , bare trøtt og stressa. Har ein svært hektisk arbeidssituasjon for tida, noe som også går utover nattesøvnen. Men i neste uke skal eg avspassere 2 dager, det gler eg meg veldig til.
  Så flott bordet ditt er. Det er godt å flytte litt rundt på saker og ting av og til. Ha ein fin dag i morra. Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 3. Hei! Sånn er det, av og til blir inspirasjonen borte... Men han kjem som regel igjen! Eg gjer sånn som du har gjort, flyttar litt rundt på ting, les i gamle interiørblad, og bloggar ;)

  Ynskjer deg ein vakker kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 4. Haha Mona...there is always hope :)))))))
  Var forresten et nydelig bord du hadde der...klart det må i stua og få vise seg frem!Et bord med sjel!!!!!!!!!!!!! Passer godt ved den fine kisten jeg skimter ved siden av :)

  Jeg mangler ikke inspirasjon,men tid!!!!! Dagene flyyyyyyr og flakser - men jeg får ta det igjen.Ihvertfall koslig å lese andres blogger mens jeg sitter her med en god frokost og lader opp til dagens gjøremål :)

  Ha det fint da :)
  klem

  SvarSlett
 5. Forandring fryder alltid Mona.:-)

  og takk for kommentar hos meg...Vi er jo så kjappe og ramme til å i alle fall tenke andres dårlige smak...uten å si det.:-) Ikke det dugg bedre jeg..:-) så jeg måtte smile av det du skrev om den rosa sofaen..-) og hva er vel egentlig tøffere enn at all den dårlig smaken er satt sammen med bare dårlig smak ting.:-) da mener jeg da "dårlig" smak.:-)

  Ha en fin fin dag.:-)

  SvarSlett
 6. Hei igjen ♥

  Jeg har ikke funnet bloggen ,og jeg har sett at du har lagt dej til som følger (dvs jeg viste ikke at dette var din blogg før i dag) Nå skal jeg linke dej innpå lista på bloggen min ♥ Ikke alltid like enkelt å finne bloggene når en bruker et annet namn på følger profilen. Er det du som avogtil går under bare Mona?? Og avogtil Mona villa vårfrubakken?? Jeg får kommentarer fra den sistenemnte avogtil og det går ikke an å trykke å komme innpå noen blogg da , så derfor har jeg svart på bloggen min :))

  Ble litt i villrede jeg nå hehe...

  Klem Hege :o)))

  SvarSlett
 7. Inspirasjon, ja... Den kan bare plutselig gjemme seg litt her i huset også, men den er ikke borte så lenge av gangen. Mer som et strømbrudd å regne. Jeg har "dessverre" litt for mange ideer som står i kø! Min utfordring består snarere av å ha tid og overskudd til å få utført alt jeg vil og må...
  Så fint bord du har! Det er deilig å ommøblere innimellom.
  Håper du får en deilig kveld der oppe i nord!

  Klem fra
  Anette Willemine

  SvarSlett
 8. Hei Mona ! Bare send meg adr din,på monande3@online.no ,så kommer det "flowers" i posten til deg :) Ja,inspirasjonen er en luring......plutselig til stede,og like plutselig borte igjen.....sånn er det nok for alle. Jeg holder på og male stuebordet....plutselig er jeg igang med bord nr 3.......og med seintørkende oljemaling,så tar det jo sååååå lang tid.....huff,så kjedelig ! Kos deg med ommøblering,klem fra et skyfritt Bodø.

  SvarSlett