søndag 6. juni 2010

Du gamla du fria

Grattis, det er Sveriges nasjonaldag i dag. Gustav Vasa  ble kronet ( antageligvis  av seg selv) til Sveriges konge i 1523. Feires ikke like stort som 17 mai.....men likevel.
En liten feiring på hytta ble det, og her får du oppskriften på vår 6 juni dessær.
Friske jordbær
Vaniljekesam
Knuste sjokolade dots kjeks
Legges lagvis i høye glass.......mums fillibabba.

Det har vært en kald helg, tusen takk for alle varme kommentarer.
 En liten oppfordring  fra meg.Be
silly


Be honest
Be kind
( Emerson)

Kramelikram

10 kommentarer:

 1. Hej hej!

  Tackar för gratilationer! Vi firade med hårt arbete! Men det är bara roligt att hålla på med torpet! Och så belönas jag med extra kiloförlust ;)

  Ha det underbart!

  kram/klem :D Olg@

  SvarSlett
 2. Koselig innlegg!
  Kramelikram tilbake :)

  SvarSlett
 3. Herlig innlegg.
  Håper varmen kommer til dere også.
  Ønsker deg en fin og forhåpentligvis varm uke.
  Kramelikram til deg og

  SvarSlett
 4. Så koselig att dere feier 6 juni (mannen din var vel svensk?)vi feiret ikke i går for vi hadde fullt opp med litt oppussing på vaske rummet,allt skal jo väre fint til bryllupet vet du ;o) Nå jobber jeg kväll dag og da sover jeg på jobben så nå kommer jeg ikke hjem för kl 17 i morra så i kveld får min kjäre male selv. På onsdag skal jeg sy ny gardin og noen forheng. Jeg var på Ikea og köpte kjempe fint stoff, skal ta bile når allt er klart så får du se. Vi har hatt noen fine sommer dager men i dag skal det vist bli masse regn, så det er gott man skal jobbe! Önsker deg og dine en kjempe fin uke med masse fint vär.Skal foresten snart göre ett innläg med kattene specielt for dere ;o). Kos kos

  SvarSlett
 5. så koselig innlegg mona :)

  jeg skal på piknic i hagen til en venninne i kveld og tenkte jeg skulle ta med is og jordbær men nå tror jeg jammen meg at jeg skal lage den desserten din istedenfor!

  de siste dagene så har varmen virkelig kommet her jeg bor men det ser ut som om det skyer veldig til nå. det er meldt bare regn i flere dager fremover så det er bare å suge til seg hver eneste solstråle..

  ønsker deg en finfin dag,
  klemmer

  SvarSlett
 6. De har ikke helt den samme svungen over feiringen svenskene. Ser ut som om dere koste dere godt....den der må jeg jo bare prøve en gang:-)

  Kos deg

  SvarSlett
 7. Noen som er svenske i familien?:-) Tror ikke det er mange land som feirer nasjonaldagen som oss i Norge:-)
  Viktige og "riktige" ord ny gir oss.
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 8. Grattis med gårdsdagen.:-) den desserten deres så knallgod ut.:-) nam...

  godt å høre tulipanene har slått ut i blomst hos deg også.:-) bare å nyte...litt trist her nå...når det er på hell...må nesten la de stå litt før jeg klipper de ned...litt midt i mellom tid.:-)

  krysser fingre for mer sol og sommer hos deg også.:-) regnet skal lave ned her i morgen..men det trenger vi..-)

  SvarSlett
 9. mmm....hadde det ikke vært for at jeg nettopp har sittet her og spist frokost og er god og mett så tror jeg jammen jeg vet hva jeg skulle spist nå! Den desserten ser helt snadder ut,nam nam.Må prøves kjenner jeg - må vel være umulig å ikke like den!!!!!! Så enkelt også da:)))
  Og så såå skjønt med markblomster i bakgrunnen.Visst elsker jeg en nydelig bukett fra blomsterbutikken,men det er noe eget ved egenplukkede friske blomster ...som man enten har plukket selv eller kanskje en av ungene har plukket og så stolte kommer og gir mor?
  Ha en flott uke Mona!
  Kramelikrammer til bake :)))

  SvarSlett
 10. Åh, den desserten såg god ut. Nammmm! Stilige bilder. Ha ei fin veke. Klem.

  SvarSlett