fredag 13. august 2010

Alt håp ute

I dag reiser vi på hytta igjen, selv om været kanskje ikke blir det beste, har vi med oss gode venner.....så slike bagateller som været bryr vi oss ikke med.
Vår hytte, som jo egentlig er et hus da.....ligger på en liten øy på Helgelandskysten.....som kan beskrives som vill og vakker.
Kysten består av mange små øyer, og sist vi var på hytta tok vi sykklene på ferga og besøkte en av dem....vakre Tomma.Det er lett å sykle siden vegen går ved foten av fjellet....og nesten ingen trafikk.
Som dere ser var det litt grått den dagen........men

Hvorfor være inne når alt håp er ute.......
Vi syklet forbi et vakkert gammelt hus....det der kunne vi sikkert ha restaurert sier vi........så begynner en automatisk å tenke på hva en kunne ha gjort.....det må være en slags mani.....eller ?
Huset var da fint som det var.Som dere ser har vi virkelig nok å ta tak i når det gjelder vårt eget hus/ hytte.

Det gjelder å ikke se begrensninger , men muligheter.......der er vi enige. Mens snekkerne uteblir enda noen uker.


Vi tviholder på de siste sommerdagene......ut å nyt.....vær er det jo uansett.

7 kommentarer:

 1. Du har så rett :o) bra sagt.
  Her er det 98 prosent luftfuktighet i dag og grusomt lommert, jeg sitter stille og svetter, phu!Har hvert hos legen i dag og blitt syke meldt fram til jeg skal begynne på den nye jobben. Jeg skal ta vare på tiden og bare göre saker som gör meg glag og som gir energi. Kos dere masse på hytta käre venn! Klem fra Sverige

  SvarSlett
 2. Hei! Håper vèret blir OK, men det ser ut som om dokke kosar dokke uansett? :) Spennende husprosjekt, men du verden kor mykje arbeid det er med slike gamle hus!

  Ha ei flott helg!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. Ser ut som en veldig flott plass. Tror nok dere blir å kose dere uannsett vær,men selvfølgelig er det sol er det jo ekstra kos.
  Ha en vidre fin fredag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 4. Ja vær er det jo uansett.:-) håper dere får litt sommer...-) vi har hete dager nå.:-) deilig, og badevannet blir jo også så bra.:-)

  Øy på helgelandskysten, Dønna er en av de ? eller er jeg på bærtur nå ?

  Fortsatt god helg.:-)

  SvarSlett
 5. Ja, du har heilt rett. Spennende å ha eit slikt husprosjekt. Ønsker deg ei flott, ny veke. Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 6. Å så spennende, stedet er jo kjempefint!!! Prinsesser elsker marengs tror jeg;-) Jordbær, marengs og vaniljekrem har vært sommerens hit her blant mine jenter;-) Ha en regnfri dag,-) Klem

  SvarSlett
 7. Der ser du.:-) ikke så langt fra Dønna nei..som jeg har vært som ung..Med natttog fra oslo med en venninde, til Trondheim...tog videre til mo i rana ? eller var det mosjøen ? så buss til sandesjøen, så ferge til dønna, så buss til hytta, der var vi alene...100 mil...hjemmenfra, og vi var bare 14 år..helt uaktuelt at min datter hadde fått lov til det.:) jaja..men morro var det, og vakkert.:-)

  SvarSlett