onsdag 4. august 2010

På hytta

Så reiser vi utover til hytta...nå er det to uker siden vi var der sist......
Jeg tar med meg mitt nesten ferdige prosjekt, som skal få bli ferdig der ute.
Hele huset skal få en oppgradering med nye vinduer og nytt inngangsparti i høst, vi venter bare på snekkerne......og da får en smøre seg med tålmodighet har jeg forstått.


Det blir vel å gruble og diskutere litt hvordan vi skal ha det......som regel blir vi jo enige etter noen runder.

Akkurat nå skinner sola, får håpe det varer noe dager...skal se om blåbæra har blitt moden. Ha noen fine dager.....

6 kommentarer:

 1. Hei, hei Mona og god tur til hytta! Kjenner meg igjen,-etter noen runder blri vi enige vi også:-) Artig med slike prosjekter som øker standarden, vindu er viktig, ja. Håper dere får fine dager på hytta, nå er vi på ferie hos mine foreldre i Romsdalen, koselig det også! Klem, Marianne

  SvarSlett
 2. Dere har ihvertfall et flott utgangspunkt,det skal jeg fortelle deg Mona :)))Vakre omgivelser,og koslig hytte som sikkert blir bare enda flottere når du og kallen din en gang blir enige ;)
  Her er det duket for maange gode stunder videre i livet:)

  Her er blåbæra moden og vi er blå på tungene både små og store,nam nam...håper dere får smake på godsakene snart dere også :))))))

  Kos deg i dag:)
  klem

  SvarSlett
 3. alltid morro med oppgradringer og forandring fryder.:-) kos dere litt videre.:-) håper solen skinner på dere.:-)

  SvarSlett
 4. God tur på hytta. kos deg og god helg. Klem.

  SvarSlett
 5. Käre Mona!
  Tusen takk for koselige kommentarer det gör meg så glad. Jeg er ikke helt på topp om dagen men vill ikke skrive om det på bloggen for det blir så kjedelig for andre og lese. Men jeg föler att du og jeg av noen anledning har en speciel kontakt (kan ikke riktig forklare det) selv om att jeg ikke har komentert på bloggen din på en stund så föller jeg med skal du vite,og jeg blei så glad når jeg så att dere hade fått en nydelig pus. Kan tenke meg dere koser mye med den nå. Nydelige bilder du har her over er det hytte eller hyset deres?
  Håper i allefall dere har hatt det toppen på hytta og att snekkern snart kommer.
  Stor varm klem fra meg til deg!

  SvarSlett
 6. Hei....gøy å oppdage nye blogger som synes gjenbruk er gøy, og ikke minst alt man kan trylle frem av litt hønsenetting. Takk for titten..hit kommer jeg gjerne innom igjen.
  Klem fra Maliva

  SvarSlett