mandag 27. september 2010

Den vakre byen

Så var turen til Trondheim plutselig over....vi rakk mye på kort tid. Et fantastisk show, må innrømme at det er litt morsomt å oppleve berømtheter i levende live. Turen til Ikea....det er rart med det, skulle egentlig ikke ha noe spesielt, men behovene melder seg ettersom man beveger seg lengre inn i butikken. Vi dro derfra med haugen på vogna ...nok en gang.

















Brua over til Bakklandet, den fineste delen av byen...etter min mening.
 De gamle bryggene, fortsatt i bruk både som leiligheter, butikker, restauranter ......

Denne hylla står på min datters hybel....
og inneholder kun det nødvendigste, for
enhver student....
















Så var det bare å sette kursen nordover igjen, i et fantastisk høstvær....
Jeg tror det går an å spille på lag med naturen. Gå inn i en magisk virkelighet der alt er mulig.

Her har virkelig høsten kommet, og vi kan skimte nysnø i fjellene.....
Takk for herlige kommentarer, og ha en fin høstuke alle sammen.

10 kommentarer:

 1. God morgon !
  Ser du har hatt ein fin tur til Trondheim. Nå er det lenge siden eg har vert i denne flotte byen. Og ja høsten er fin nå. Ha ein flott dag ! Klem.

  SvarSlett
 2. Ja, Trondheim er en veldig koselig by. :) Takk for at du deler med oss :)

  Ha en kos dag.
  Klem
  :)

  SvarSlett
 3. Ååå for noen nydelige bilder - dere har virkelig hatt været med dere og hatt en flott kjøretur,og en nydelige dager i Trondhjem...så herlig ,når man først tar løs!!! Nydelige bilder av trehusene og baklandet...himmel så vakkert altså!!
  Og så fikk jeg jo meg en god latter når jeg såg en viss hylle....regner med det var alle bøkene du mente???? ;P
  Sånn er det å være student...en herlig tid:)))
  Tenker det var godt få komme på besøk til barna også!!!
  Kos deg masse denne uken da Mona - håper dere har et like så flott som her:)))
  klem

  SvarSlett
 4. Wow vilka bilder! Hösten är helt underbart vacker! Ha en riktigt mysig onsdag! Stor KRAM

  SvarSlett
 5. herlige bilder.:-) og ja , ikea..akk...der drar man med seg mer enn man hadde tenkt...som jeg også gjør på gartneriet..nå som det er 50%, kom jeg hjem med en bambus..fine de..men hva skal jeg nå med en bambus.:-)

  SvarSlett
 6. Hei.

  Heldige du som har vært på Ikea. Men ser her at turen hjem var minst like fin. Flott natur oppe hos deg. Her ser jeg bare skog, åkrer og kraftmaster.

  Ha en fin dag.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 7. jeg ønsker meg en god gammeldags kjeller.:-) her har vi kjeller med vannbåren varme i gulvet overalt...eeeeee..blir for litt varmt
  Alle burde ha et godt gammeldags kjellerrom..men det ene går på bekostning av det andre...:-) ønsker jeg drivhus også..men gubben sier neeeeeeeeeeei.:-) vi får se hvem som får vilja si til slutt.:-))

  Sett pellisene dine i kjellern, vann de så vidt en liten skvett en gang i mnd..Jeg gjør det hver den 1. for da klarer jeg å huske det...sånn ca rundt den 1. da.:-)

  fin dag til deg.:-)

  SvarSlett
 8. For herlige bilder! Selv har jeg vært tre ganger i den vakre byen, to ganger med Hurtigruta og en gang under togbytte. Det var masse regn hver enkel gang...Ha en fin kveld, kjære Mona. Klem fra PiPa

  SvarSlett
 9. Herlige (og kjente) bilder! :o) Høres ut som dere har hatt en koselig helgetur i Trondheim, Mona! :o) Studerer to (!) av barna dine der? Jeg har nemlig en sønn som studerer og bor der også! :o) Han går på NTNU, andre året sitt. Blir fortalt at Trondheim er en veldig fin by å være student i, med utrolig mange tilbud å benytte seg av. Calle bor sammen med en barndomskamerat i en egen leilighet, 3 minutter unna byen, og han kan sykle til universitetet.
  Nå synes mor det er liiiitt lenge siden hun har sett sin førstefødte, så hun frister med gratis flybilletter og hans favorittkringle. Hi, hi! Går han på limpinnen?
  Minste frøken på 11, skal besøke han en hel helg nå i høst. Tar fly alene, så møter storebror henne på flyplassen. Gjett om hun gleder seg! :o)

  Nå får jeg se å smyge meg til sengs! Det har vært en lang dag...

  God klem fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 10. Fina bilder. Jag gillar din header.:-)
  Stina

  SvarSlett