torsdag 23. september 2010

Heldige mæ

Akkurat nå føler jeg meg heldig......nå setter vi kursen mot en by som vi er veldig glade i.
Trondheim såklart, ikke bare vakker, men her finns jo det beste av det beste....to studerenede barn som venter på litt kos kanskje. I helga vil jeg bare tenke glede og latter....og det skal denne karen her hjelpe oss med. Bart har han til og med også, som alle trøndere.......

John Cleese hevder at denne forestillingen er et ledd i å kunne betale ut sin kone etter skilsmissen.  " en del ektemenn er levende besvis på at kvinner har humor"

Sillywalks, en av mine favoritter, snakk om kropsspråk dere.


Hele kusten å lære seg å leve er å holde fast på latteren. ( Jens Bjørnebo)Takk for alle herlige kommentarer......jeg gir dere blå himmel hele helga.
8 kommentarer:

 1. Tusen takk for den blå himmelen.
  Kos deg masse, nyt helga og John Cleese.
  Har stor sans for han.
  Stor og god klem fra Mio

  SvarSlett
 2. Hei.

  Jeg sitter her på kvelden og ser på Hotell i særklasse i reprise og ler like mye som den gangen det var nytt. Strålende vettu.

  Ha en fin helg du og. Håper himmelblå slår til.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. Kjære Mona! Ønsker deg en finfin helg. John Cleese er jo en herlig morsom kar. Tusen takk for de himmelblåe ønskene. Klemmer fra PiPa

  SvarSlett
 4. Så herlig.....både å reise på tur til vakre Trondhjem,besøke studentene dine og ikke minst få trimme lattermusklene....kan vel ikke bli annet enn en suksess?Storkos deg i helgen:)))
  toveklem

  SvarSlett
 5. Hei Mona
  Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg ♥ Håper du/ dere har hatt en super helg i Trondheim :) veldig koselig by, min favoritt – ikke for stor og ikke for liten… og så har jeg min mamma og stefar boende her :) John Cleese er jo bare hysterisk morsom da :)) håper du har slappet av, kost deg masse, hatt mye latter og avslapning… Ønsker deg en flott uke som kommer, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Gug, vilken himmel!!!! Det ska man se i verkligheten nog ;)

  Tack, för din stöd! En av arbetare där sa till mig "Glöm allt som hände och försätt ditt liv, bäst så FÖR DIG"!!!!! Min man dock ger mig stöd också - känner du att du vill gå vidare - jag finns för dig, sa han!

  Ha en fin vecka!!

  kram

  SvarSlett