mandag 13. september 2010

Håndtverkerne kommer

Pompel og Pilt er endelig kommet godt igang, og vi er fornøyde så langt. 
Det flate taket  har fått nytt skråtak, her blir det etterhvert tatt hull i veggen til det ene rommet innenfor,slik får vi en ekstra "stue", eller hva det nå blir. To store vinduer skal sørge for god utsikt  At vinduer er svært viktig for husets utseende er det ingen tvil om..............


Da vi kom kjørende utover til øya på fredag var det lille husets forandring formidabelt....her blir det plass til mange tenkte jeg....og bra er det, for alle skal være velkomne hit.


Hva er hemligheten bak Pompel og Pilts arbeidskapasitet...... Jo, da vi kom til hytta forrige gang gjorde Ingrid og mine tantebarn store øyne, for på benken sto 2 bokser Nugatti, en stor pose potetgull, en stor Cola, sjokolade og røyk....ikke rart det ble satt opp i rekordfart. Kan vi ikke låne litt Nugatti av Pompel og Pilt spurte barna som ikke har dette som hverdagskost.......likt for alle !! Nei , Tenk om Gorgon vaktmester ser oss sa jeg..........seriøst mamma.....
Hva er ditt forhold til Pompel og Pilt ? Serien ble sist vist i NRK i 1994.
Uansett må du ha en god uke.....repareres, sublimeres, reverseres, revideres....mere mat.

10 kommentarer:

 1. Dette blir flott.
  De nye vinduene gjør susen.
  Vi sliter med å finne folk til å sette opp gjerde, kanskje vi skal lokke med litt Nugatti.
  Mine barn fikk heller ikke Nugatti da de var små.
  Så kjekt at du har lyst til å være med på min Give Away. Lykke til.
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. hehe, eg lo godt når eg såg desse to vindauga ved sida av kvarandre. Kva tenkte dei på den gongen vindauge vart satt i? Fekk dei det gratis?

  Pompel og Pilt var før mi tid, men har ein sambuar som var svært redd desse skapningane.

  SvarSlett
 3. Oooooooh....SCARY!!!!!!! Turte absolutt ikke se på *lol* Men så syns jeg jo Mr.Nelsom på Pernille var litt skummel også jeg da!!!! Er vel ei pyse?
  Nydelige nye vindu,men jeg ble nå litt interessert i døren som er åpnet også jeg...er det en veranda-dør ?? Knallfin...noko for heimen her ja!!!
  Skal si det går fremover,må være gruuusomt spennende å komme og se hva som har skjedd siden sist når dere er på vei til hytten!!!!!(Huset!!!)Og jeg er nesten like spent jeg,når mandagen kommer og dere har vært på hytta...da regner jeg med det kommer statusoppdatering vet du:)))
  I morgen blir det nugatti på skivene og cola til drikke for min del - kanskje jeg fpr et energi-kick uten like og får gjort utallige gjøremål i heimen?? Før auditionen da vel og merke...må bare føye til det Mona at jeg kjenner jenta og vet hun ikke kommer til å være så tøff når det kommer til stykket;)
  Men hun får prøve seg....så får vi se :)
  Ha herlige dager denne uken nå da søte,snille deg - så koslig å lese kommentarene dine alltid...blir rent varm om hjarterota :)))
  klme

  SvarSlett
 4. Så gøy at det går så fort fremover, regner med at du gleder deg til du kan styre og stelle med interiøret ;-)
  Pompel og Pilt, skrekk og gru for en forferdelig barne-tv, mange barn som var redd de!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 5. Ja, her går det unna. Pompel og Pilt har endelig fått fart på seg. Det høye blodsukkeret må nok få skylden! :o) Uansett er det jo gøy å se at det går så fort fremover.
  Jeg husker GODT Pompel og Pilt fra barndommen. De var både spennende og skumle på samme tid. Spesielt Gorgon vaktmester. Jeg har en link til en av episodene som jeg legger ved. Ubetalelig. :o) http://www.youtube.com/watch?v=z0kNJNe7HGE
  Ellers var også Pernille og Mr. Nelson mine favoritter. Mimre, mimre...

  Ønsker deg en fiiin tirsdag, Mona! Her er det regn, masse vind og 13 grader. Tenker jeg har mye å gjøre INNE idag! :o)

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 6. Hytta kommer til og bli super fin (tror jeg får ta meg en tur noengang og se ;o)
  Jeg leser alle dine fine innlegg men det er ikke alltid jeg rekker og legge igjen en komenter desverre og jeg må virkelig takke for alle fine komentarer fra deg.
  önskar dig en jätte fin dag! Kram kram

  SvarSlett
 7. Hei hei ♥

  Takk for gode kommentarer :)) Gud så spennende , hytten blir superflott ♥ Er jo egentlig ett *hus* det der vil jeg kalle det hehe...ikke alle som har så stor hytte ;)

  Bilr flott med nye vinduer....gjør susen det da ♥

  Ha en fin høstdag videre :))

  SvarSlett
 8. Kjære Mona! Det er jo kjempespennende med sånne forandringer. Jeg kunne ønske meg å bytte med deg ;-) Her er det litt dødvann i denne hensikten. Vi leter fortsatt etter hus eller stor leilighet, men uten suksess. Her er det sol i dag og jeg nyter/naytter tiden på balkongen :)
  Ha en kjempefin kveld! Klemmer fra PiPa

  SvarSlett
 9. Tusen takk for alle gode ord ♥

  Så flott det blir med nye vinduer:) Og enig med Hege, det ser ut som et hus:) Heldige dere:)

  Pompel og pilt er skummelt:P

  Ønsker deg en fin høstkveld:)

  Klem Lise

  SvarSlett