fredag 3. desember 2010

Gardiner og kyssing

I det siste har jeg lest på en del blogger : "hvordan innføre noe nytt i heimen, når mannen stritter imot" En del tyr til metoder som å sette ting i skapet for så å snikinnføre det nye litt etter litt.... Min sambo har et par allergier, og det er mot puter og gardiner. Her om dagen hadde jeg gått til innkjøp av et par nye lifter til kjøkkenet for å fremkalle den ultimate julestemningen. Min taktikk er å si det som det er, "jeg skal kjøpe nye gardiner, bare så du vet det altså", gjøres gjerne mens mannen har nesen i en bok......det aller beste er jo selvfølgelig midt i en hockeykamp. Som sagt så gjort, men så var det dette med opphenging da.....her måtte jeg be om assistanse, Ingrid på 8 satt ved bordenden og rettet sin diktat. Nå viste det seg at gardinenene ikke passet helt, jo men det sto 120 på pakken, og vinduet er 120, så det må passe. Det er jo vinduet forstår du vel.... Det ble en del negative ytringer her..... Da hører vi fra enden av bordet  " KYSS HAN MAMMA"
Nei..... Jo, prøv det hjelper, kyss. Gardinene kom opp.


Mannen ble fornøyd han også......bare det ikke skal henge noe på sidene også, der går grensen.....

For det meste fins det gardiner uten " vedheng" i vårt hjem.Når det  gjelder interiør......står vi sammen. Bildet er ikke arrangert, Ingrid i storsenga med Nalle og boligdrømmen.

Tusen takk for alle herlige kommentarer, de varmer i en ekstra mørk november. Kos dere i helga...klem

15 kommentarer:

 1. Nydelige liftgardiner du har kjøpt.
  Her i huset står vi også sammen når det gjelder interiør, det er jo viktig at vi alle trives med tingene vi har rundt oss.
  Nydelig bilde av en sovende prinsesse.
  Ønsker deg og dine en fin helg.
  Klem Mio

  SvarSlett
 2. Herlig når de små snuppene allerede har funnet ut at far kan lures til dyst med et kyss og kansje noen flagrende øyenvipper;-D
  Gardinene er lekre;-)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 3. Ja det er utrolig hva en kan få disse mennene til med den riktige taktikken. Et kyss og litt ekstra oppmerksomhet er nok en lur metode.
  Hun er nok smart den jenta di.
  Og en flikt interiørblogger blir hun nok også med tiden.
  Ha ei riktig god adventshelg :)
  Ps: Liftgardinenen var flotte.

  SvarSlett
 4. hi,hi, ja et kyss hjelper skjønner jeg :-)---jeg skjønner prinsessen er godt opplært med hensyn til interiørinteressen og til å skjønne hva som skal til for å overtale mannen i huset:-)
  Grattis med nye gardiner ! de var lekre !

  Ønsker deg en fiiin helg !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 5. For noen lekre gardiner og så fint det var pyntet ;))
  Ett varmt kyss hjelper mot det meste hi hi♥
  Herlig bilde, den skal tidlig krøkes *smiler* ♥
  Jeg og min bedre halvdel har samme stil og smak når det gjeler interiøret.. selvfølgelig er det noe han ikke liker like godt (om det blir for mye blonder *ler*)
  Takk for dine varme ord hos meg!!♥
  Nyt av deilige førjulstider nå kjære deg!! ;)
  Varme nisseklemmer fra meg,
  Anki

  SvarSlett
 6. Morsomt å lese, kjære Mona i nord! Ja, menn! Hva skal man si? Kjenner man en, så kjenner man alle :) Selv pleier jeg bare å skape fakta. Jeg har aldri mer spurt om noen etter jeg har fått rede på at han merke ingen ting. Ikke forandringer, ikke forbedringer, ikke at fru PillePalle kommer hjem med helt kort hår etter mange år med lenge krøller....Sjønner du hva jeg snakker om? Men du, selvfølgelig er han verdens beste for meg!

  Dette ikke-arrangert-bildet er kjempesøtt! Kos deg masse i adventshelgen. Klem fra PiPa

  SvarSlett
 7. Hi hi det var en fin liten historie ;o)
  Vet du når jeg treffte Micke og han plutselig hadde synpungter på gardiner fick jeg sjokk, mitt ex var av den sorten som ikke hadde noen egene meninger. Jeg syntes det er toppen att Micke har egene meninger, men gardiner det er mitt område *ler*
  Dine gardiner var kjempe fine og jeg er sikker på att mannen også liker de ;o)
  I dag har jeg gjort "Bonty" jule gotter og de blev super gode akkuratt som orginalet. Oppskrift kommer nok på bloggen i morgen.
  Håper du kan kose deg nå i förjulstiden trots allt og att du har det bra. Stor varm klem til deg fra meg!

  SvarSlett
 8. tjhii ..de er jo så enkle..et kyss og de er solgt.:-))

  fine gardiner..-) en god helg til deg og dine.:-)

  klem

  SvarSlett
 9. Så fint det ble i vinduene dine! Godt å ha noen triks på lager når vi trenger hjelp:)

  Ha en fin kveld! Klem Nina

  SvarSlett
 10. Nydelige gardiner og en koselig historie :)
  Jeg er en som planlegger å ikke si et ord, ber ungene - hvis de vet om det - å heller ikke nevne innkjøpet med et ord, for så å fortelle ALT med det samme gubben kommer hjem.. hi,hi

  Morsomt sovebilde.

  Håper du har hatt en fin dag og får en fortsatt fin helg!

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 11. Hihi!! Godt å ha mange triks på lur. Eg får egentlig gjør det eg vil, bare eg gjør ALT SJØL !! Og etter mange år så er eg blitt ganske flink til det meste (skryt!) og det er ikkje alltid han oppdager forandringer heller, interiørinteressen er nemlig lik null!!
  Nyt søndagen! Gardinene var fine. Klem.

  SvarSlett
 12. Hei kjære Mona! Tusen takk for alle fine ord du legg att inne hos meg! Måtte le litt no, må kanskje kysse ein dag i strekk? Eg har så mange ting på gang i desember! :) Bl.a.nye kjøkkengardin... Dine var kjempefine! Og så herleg med ho som les interiørblad! :)

  Ynskjer deg ei flott, ny veke!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 13. Hei Mona;) Så fint med innlegg fra deg igjen. Dette blir jo en spesiell jul- eller jeg tror nok at alle juler blir spesielle når man har mistet noen av de nærmeste.Vi hadde en fæl jul i fjor- så jeg satser virkelig på at det blir bedre i år.. Fine gardiner- ordentlig julefølelse med de røde rutene. Det er noen ting man ikke kan få for mye av ja- heldigvis møter jeg som regel ikke for stor motstand her hjemme-noen sukk blir det vel innimellom. Klem fra meg.

  SvarSlett
 14. Hei Mona
  Huff, -20 hørtes veldig kaldt ut! Herlig innlegg, smilt bredt her jeg satt :)) og gardinen var supernydelige ♥ fin taktikk ;)) Likte også veldig godt ideen med omvendt julekalender ♥ så koselig, og veldig viktig… Viktig å tenke og ta vare på andre… Ønsker deg en fortsatt fin adventstid, og takk for koselig kommentar - stor klem fra Mette

  SvarSlett
 15. Gitt om hun har forstått det da!?! Fine gardiner :) Ha en fin adventstid!

  SvarSlett