fredag 7. januar 2011

Blomstringstid


Juleblomstene mine er som vakrest nå i januar. Her nytter det ikke å  lengte etter våren enda. Då lengtar vi ihjel oss.........Vi lengter heller etter solen. Den 17 januar ventes denne skjeldne gjesten inn stuevinduet i Villa Vårfrubakken. Som vi gleder oss. Har deperat utnyttet det lille dagslyset vi har nå, for å få noen ok bilder fra stua nå i januar.

Det vakreste jeg vet er den første sola som stiger over fjellkammen. Den varmer oss både på innsia og utsia, og er ulik alle andre soler. Den kneiser solt og motvillig over det høyeste fjellet. Kom hit, kom hit roper vi. Vær tålmodig.......jeg kommer når jeg er klar. Det er den vakreste sola, også du da..


Bildet er tatt på vei ut mot Helgelandskysten på vei til hytta, dit skal vi......


Imens får de blomstre som best de kan.....

Kjære venner, jeg ønsker dere en herlig helg....
Alle kommentarer fra dere er som vakre blomster for meg......

8 kommentarer:

 1. Ja det er nydelige dager når sola skinner over åskammen. Her er den ikke helt borte, men det er bare så vidt den skimtes noen dager midt på vinteren. Ja våren er lant unna, så en får nyte juleblomstene litt til. Nydelig asalia. Jeg ahr en som faktisk har stått i snart to måneder. HElt utrolig. Men den har stått stort sett ganske kjølig.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Jeg kan aldri skjønne hvor mye den sola har å si for dere som ikke ser den på flere måneder, for en lykke det må være når den klarer å klore seg høyt nok opp til at dere kan nyte den igjen;-D
  Ha en herlig helg på hytta, det blir nok godt etter en uke med intens lekselesing;-)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 3. Hei og hå, håper du koser deg på hytta!!! Må også ønske masse lykke til med eksamen, spennende! ja, man merker mn trenger dvitamin og sol, vakre bild. Nyt helga og gjør hva du vil etter 28. Januar, hehe... Klem, Marianne

  SvarSlett
 4. Hei.

  Det passer jo fint at blomstene ikke er røde. Hvite blir jo bare vinterblomster.

  Har aldri opplevd mørketid, men jeg kan tenke meg det er godt å få se ekte sol igjen. Her har den vist seg fra sin beste side i dag.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder.
  Har heller aldri opplevd mørketid.
  Må jo være herlig når solen kommer tilbake igjen.
  Ønsker deg fine dager på hytten, kos deg masse.
  Klem Mio

  SvarSlett
 6. Jo solen er livgivende på alle vis. Her er vi så heldig å ha den åre rundt.

  Fine bilder av blomsten og stuen din. Helgelandskysten er en vakker plett på jord.

  Ha en flott helg

  SvarSlett
 7. Herlige blomster og vakkert naturbilde. Her har vi sol heile året, men eg har bodd en del år i NordNorge og husker kor deilig det var når sola kom igjen. Soldagen ble feiret. Men eg syns mørketida var spennende også eg.Ønsker deg ei fin helg. Klem fra meg.

  SvarSlett
 8. det er jo så fasinerende ...at den er borte og kommer tilbake..Jeg er veldig glad den er her hele tiden, samtidig opplever vi ikke gleden over å få den tilbake.:-) må jo danse og hoppe og hoje.:-) Her skal solen skinne i dag, og det med 3 pluss grader...så skal det regne noen dager, for så å smelle til med minus 10 igjen..da blir det ikke lenger snø..men is...blir herlig..akk...mye vær for tiden.:-)

  en god helg til deg.:-)

  SvarSlett