søndag 3. april 2011

Værsyk nordlening

Vet ikke om det er været.....eller ikke været.
Nå tar jeg en liten bloggpause, kjenner at jeg må få tilbake litt kreativitet og energi. Her er det flere prosjekt på gang hjemme og på hytta. Følger med dere.....så klart, og vil nok legge igjen en og annen kommentar.... Håper vi blogges snart igjen. Takk for alle gode kommentarer, dere er en kilde til inspirasjon og jeg setter umåtelig stor pris på dere.
Joda jeg vet at våren er i anmars, det føles bare så uendelig lenge til.....værsjuk, kanskje.

Vi blogges snart igjen etter en liten pause vil jeg tro.....stor klem til dere alle...

Mona

7 kommentarer:

 1. Hei! Vèrsjuk kan jo alle og ein kvar bli av det vèret vi har hatt i det siste! Her reiste snøven natta til i går, berre PANG! Vind og regn skylde vekk alle spor av vinter. I dag fann vi første hestehoven. Brukar å kome i februar av og til... Men klart det blir vår! Ta deg ein pause, og tenk på andre ting. Det er kjempegodt. Eg gjorde det i januar, og det gav ny energi og nye krefter! :)

  Ha flotte dagar mot lyse døgn der nord!
  Klem frå Elin!

  SvarSlett
 2. Kos deg masse med prosjektene dine:0). Blir gøy å se når du kommer tilbake.
  Ha en flott uke.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Mona :)
  Ta deg en pause om det er det du trenger. Vi er her å venter til du kommer tilbake :)
  Gleder meg da til å få se bilder fra alle prosjektene dine :)
  Ps. Nå krysser jeg fingrene for at det kommer til å regne en hel uke her på Mo! Helt til all snøen er borte! Så kanskje vi også får sommer i år ;)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Hei på deg,håper formen er bedre.....her begynner den å komme seg,men fredag var pyton,da lå jeg hele dagen,og hadde så migrene at tårene bare rant.......da er jeg ikke mye til "kar" !!!! Men tett i hodet,og uggen i halsen er jeg enda,men bare migrenen er borte,er jeg fornøyd :) Idag gikk det an å sette ut hagemøblene i solkroken vår,og jeg satt der i 1,5 timer,og bare høre på småfuglene og tjelden.....herlig ! Håper du også får den gleden,når du tar deg noen pausedager :) Helt utrolig hvilken kraft disse sommerlydene har på psyken,iallefall for min del :) Dere har litt å stå i med,på hytta,skjønner jeg....spennende !!! Og jeg er helt enig med deg,gjør det enkelt og praktisk.....her skal dere kose dere,ikke drive med unødvendige må-syssler !!! Lyst og lett,hadde jeg gått for.... Kos deg da,så høres vi etterhvert Mona.

  SvarSlett
 5. God Morgen Mona:)
  Ja jeg har alltid ment at dere nordlendingene har vett i skallen,så hvis du kjenner for en bloggepause så skal du jammen meg ta deg en!
  Til syvende og sist er det jo for sin egen del man blogger og ikke for andre,så man må ha både lyst og energi til det.....og i det virkelige livet er det ofte andre ting som kaller!!!! Ingen ting å ha dårlig samvittighet for det ihvertfall...nyt heller dagene som best du kan - håper dere snart får våren,jammen var de greinene der tunge av snø!Men vet ikke jeg...tror jeg hadde foretrekt det fremfor alt regner som kommer dalende her nå!!!! Vet du klør i fingrene etter å fortsette på hytta...håper solen kommer og smelter litt og varmer dere der oppe!!!! :)
  Gleder meg allerede til å se deg igjen Mona:)))
  kjempetoveklem:)))))

  SvarSlett
 6. Huff da, så mye snø. Men den forsvinner vel fort når det først starter. HEr er det en del bare flekker nå. Godt.
  Håper inspirasjonen kommer for fullt snart så bloggpausen ikke blir så lang. Har ikke blogget så ofte i det siste jeg heller. Men har en give away gående nå. Velkommen til å bli med.
  Ønsker deg en herlig vår :)

  SvarSlett
 7. Ta den tiden du trenger. Vi er her inne, så ser vi deg når du føler for det.
  Lykke til med prosjektene på hytta. Det er jo spennende å holde på med noe som gir så tydelige resultater! :)
  Skal tenke på deg så lenge. :)

  Varm klem,
  AW

  SvarSlett