søndag 10. april 2011

New energy

Etter å ha forlatt byen, en times kjøretur og 10 minutters fergetur er vi midt i våren..... Vi føler oss badet i vårlyset som har overtatt både inne og ute, og vi sitter ute til langt på kveld inntullet i pledd med vottene på. Storspoven over oss med sin karakteristiske vårsang.


Jeg er så glad for at vi har valgt lyse farger og interiør inne på hytta, det blir så lett og luftig når vårlyset flommer inn, og med vindu på begge veggene midt imot, stømmer lyset tvers gjennom huset


Etter noen timer med fysisk arbeid, og noen timer i gostolen kjenner man at energien kommer sakte tilbake, våren kan være både tapennede og påfyllende dere.......
Bare en uke til påskeferien, ikke rart en føler seg litt våryr ikke sant....
Jeg har ikke vært så flink med kommentarer, men lover å komme igjen...... Ha en fantastisk uke alle sammen, klem fra Mona

8 kommentarer:

 1. Hei!
  Ja, nå ser det ut som våren er komt her også. Har jobba i hagen i heile dag, og jammen var det deilig med litt fysisk arbeid. Så utruleg mykje rusk og rask som kjem fram etter ein lang vinter. I kveld er eg bare doven, det tok visst på med så mye frisk luft,,,hihi! Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Vi har gleden av å invitere til tidenes interiørbloggetreff på Gamle Logen den 25.juni 2011. Håper du kan ha lyst å komme!

  Nib-jentene

  SvarSlett
 3. Heia Mona....jeg tenkte faktisk på deg tidligere i dag,vi har hatt en fantastisk vårdag og jeg håpte så inderlig du fikk smake noe av det samme...det virket som du kanskje trengte våren litt ekstra??? Godt å se energien er tilbake og at dere har kost dere på hytta...nå er det nok en gang ny uke...og nye muligheter,sies det :))))
  toveklem:)

  SvarSlett
 4. Godt å ta seg tid til å fylle batteriene av og til. En trenger det.
  Ønsker deg ei god uke :)

  SvarSlett
 5. Så deilig det høres ut. Vakre bilder du deler også.
  Gleder meg enormt til å fylle opp batteriene mine i påska jeg:)

  Ønsker deg en flott uke!
  Klem fra Thea

  SvarSlett
 6. Hej vennen kul att du er til bake! Det finns en award til deg på min blogg! Kram

  SvarSlett
 7. Det så og hørtes godt ut å komme til hytta. Fine bilder fra hytta deres du viser. Nå er det kort tid til påske og mange dager med hygge for oss alle. Det skal bli deilig. Har en mann som jobber ubeskrivelig mye, så det skal virkelig bli godt å få han til å lande litt i påsken. Har kjøpt inn en bok til ham for det koser han seg med. :)
  Jeg har også en bok jeg venter med å lese til påskedagene.

  Ønsker deg en glad dag!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 8. så herlig på hytta deres :)) deilig å komme vekk og ikke minst til havet.:-)

  Ønsker deg en riktig god påske..ikke så lenge til nå.:-)

  Klem

  SvarSlett