onsdag 18. mai 2011

Mere inspirasjon

Her kommer flere bilder fra inspirasjonskvelden der blant annet flere bloggere stilte opp for å vise re-design, eller det å bruke gamle ting på nye måter. For meg har det også en miljømessig side. Hvis jeg kan bruke noen gamle blomsterpotter om igjen ved å male dem, fikse opp et par gamle stoler istedet for å kaste dem, dekorere hermetikkbokser, bruke gammelt stoff og garn.....ja da blir det jo litt mindre på søppelberget, ikke sant.

Her er det vakre stoler fra bloggen Mailinns hus, og puffen i forkant er jo bare helt nydelig, trekt i et vakkert stoff.
Tenk å lage noe så fint av restetøy som Nina med bloggen Mitt lille slott har gjort. Kanskje Nina kan holde et lite veskelagekurs?
Her er Lise sin stand, til venstre i bildet kan dere se tennbrikettholdere som er pimpet skikkelig. Dessverre ble ikke bildet så bra, men gå inn på hennes blogg Fossestua og lær mer. Rammen over den flotte skjenken var også nydelig.
Å spraye en kaketine sølv er ganske originalt , eller hva syns du? Dette er fra standen til brukthandelen Askeladden, nord- norges største bruktbutikk.

Her er noe av det jeg bidro med. Det som jeg syns var spesielt morsomt denne kvelden, var at det var damer ( og noen menn) i alle aldre. De gamle syntes det var morsomt å se kakeformer, hestesko og osteformer brukt  og tatt vare på. Gjenbruk er for alle.....så ta en tur i dine egne eller andres loft og kjellere, det er utrolig mye som bare venter på å bli oppdaget. Hvorfor ikke lage noe spesielt ?, du får garantert din egen personlige vri på interiøret.
Selv kjenner jeg det er på tide med en loppis tur....kanskje over grensen ?

Ha en herlig våruke.....her vokser det så det knaker.

                     Mona

15 kommentarer:

 1. Vel overstått;-D
  For en morsom kveld det må ha vært og så mye fint å se! Slikt skulle de finne på mere av rundt omkring ellers også, for at vi med gjenbruksgenet har mye å lære bort det er helt sikkert!

  Ha en fin kveld!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 2. for et supert tiltak ! masse flotte og inspirerende ting du viser !

  Redesign og gjenbruk er topp :-)

  Ønsker deg en fiiin kveld !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. For et flott og smart tiltak. Så mange fine ting du viser også.
  Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 4. For et supert arrangement det var da:) Det fikk jeg lyst å ha her i Fredrikstad også.
  Moro at "vanlige folk" kan komme å se alle de kreative påfunnene til bloggerne:)

  Håper gårsdagen var super:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 5. Hei.

  Kreative sjeler, det liker vi. Og fint arrangement.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 6. Så mye fint det var der.
  Jeg er helt enig med deg. Hvorfor kaste
  ting som med en liten innsats kan bli
  som ny.
  Det er jo så mange flotte ting å få
  kjøpt brukt også, i stedet for å kjøpe nytt.
  Ønsker deg ei fortsatt god uke :)

  SvarSlett
 7. hei du. Du er så flink til til å legge igjen kommentarer - og det er jeg SÅ glad for! Jeg skammer meg - skulle vært flinkere! Veldig koselig å besøke deg!

  SvarSlett
 8. Så gøy å se!!!!
  Jeg er også vill etter gamle ting og bruker dem gjerne på nye, sprø måter.
  I mitt siste innlegg kan du se gjenbruk av en gammel dør!
  Istedet for å betale penger for å bli kvitt døren på søppelplassen, pryder den nå hagen!
  Klem Marit

  SvarSlett
 9. Hei.:-) så mye tøft det var her..og i innlegget under.:-) herig 17. mai bukett også.:-) ja du er jo litt svensk du.:-) ha en riktig god helg.)

  Klem

  SvarSlett
 10. Du og du så masse flott da! Skulle gjerne ha fått gått å fått inspirasjon på et slikt sted med så flinke folk altså :)

  SvarSlett
 11. Hei Mona,
  Så mye lekkert dere har laget, kreativt og flott!
  Skulle ønske de arrangerte en slik kveld her også.
  Har også stor sans for gjenbruk.
  Ønsker deg en fin søndag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 12. Så mye flotte ting du viser fra kvelden dere hadde. Hørtes ut som det var full klaff for alle. :) Utrolig hvor mye morsomt og fint man kan trylle ut av gamle ting. Mr. Sunhome fikk ånden over seg i dag (dån) og ryddet i saker og ting. Ha, ha jeg fikk virkelig noen morsomme gjensyn med saker og ting jeg trodde var long gone. :) Nå ligger tingene sirlig i hver sin haug, klar til å gis bort, kastes eller beholdes. På søppelanlegget vi bruker å levere saker har de en egen stor container hvor du kan sette ting du vil gi bort og som er for fine til å kastes. Jeg setter alltid ting igjen der. I fjor satte jeg et stort Barbie-slott pent pakket inn og med en hilsen utenpå til en ny heldig eier av det flotte slottet. Det skulle ikke gå mer enn 2 minutter før jeg hørte en dame sa: oi, se her - et Barbie-slott! Gjett om jeg skal ta med meg det til barna i barnehagen!
  Ja, det er jammen morsomt med gjenbruk!

  PS! Har du forresten fått med deg at bloggen Idépuffen har laget et eget kurs i hvordan trekke om et møbel? Med lettfattelig beskrivelser og bilder viser hun hvordan vi som ikke ser opp ned på en stiftepistol hvordan dette faktisk kan gjøres mulig. :)


  Ha en deilig kveld!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 13. Hei igjen, jeg glemte å svare på ditt spørsmål om tapeter!
  Her er noen linker til hvor du kanskje kan finne noe du kan bruke:

  http://www.mptapeter.dk/tapet/romantisk/gammelsvenska/

  http://webshop.gysinge.nu/categories.php?category=F%E4rg%2C-m%E5leri%2C-tapeter/Tapeter%2C-b%E5rder&page=2&sort=featured

  http://maleributiken.se/maleributiken/index.jsp?a=wallpaper_product_page&status=ok

  http://engelsketape.tempdom.com/

  http://www.handtrycktatapeter.se/

  http://www.tapetgalleriet.no

  http://www.limohandtryck.se/tapetmakeri/

  Ha en fin start på uken, Mona!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 14. SÅ spennende med slike treff! Det er vel dårlig med gjenbruk her- litt mye som skjer, men vi skal bruke parketten var stua som ved til vinteren;) Håper du får ei fin uke!

  SvarSlett
 15. hei mona;) er askeladden nors norges største bruktbutikk?ååh det ante jeg ikke. Kjempe bra og opplysende tekst du har skrevet til bildene. er det loppemarked rett over grensen sier du?? nå ble jeg veeldig nysgjerrig. Har så lyst til å gå på oppdagelsesferd på en ny plass=)hihi! ha en fin uke. klem;)

  SvarSlett