onsdag 17. august 2011

Livstegn


Her kommer et lite livstegn fra meg. En riktig livsnyter er jeg blitt. Den frie sommerføelsen har riktig tatt tak......og nekter å gi slipp. Vi har fartet land og strand, nytt herlig selskap av familie og venner. Jeg har sett så mye utrolig vakkert, både i by og land. Det kjennes ut som jeg vil ha mer før hverdagshjulet snurrer i gang.....fortere og fortere rundt.  Vår tur til Frankrike og den Franske Riviera var definitivt en tur for øyet..... Det gjorde vi i juni, og det kjennes allerede lenge siden ut.På marked i Cannes, og jammen ble det ikke med noen godbiter derfra.....som jeg skal vise dere en annen gang.

Filmbyen Cannes, en koselig by , mye mindre enn forventet og vel vedt et besøk.


Og vakre hus........Picasso museet var klart et must, all informasjon på fransk selvfølgelig.

Må innrømme at jeg er kommet litt ut av dette med blogginga, men vi får se.....

Jeg får vel prøve å lande litt i hverdagen nå, og sier au revoir , på gjensyn....
Takk for at dere er tålmodig....stor klem fra Mona.


11 kommentarer:

 1. Kjekt å høre fra deg igjen.Her også har sommer blitt nytt i lange drag. Først ein 3 ukers biltur i Europa med Sveits og Den italienske rivieraen som mål, så litt heime og litt på hytte og campingvogn før vi i forrige uke tok oss ein tur til Stockholm. Og i dag nyt eg siste feriedag heim for i morra begynne kvardagen !!
  Frankrike og definitivt den franske riviera er min feriefavoritt, så eg tenker du har kosa deg. ha ein flott dag ! Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 2. Koselig å få et lite livstegn fra deg. Må være herlig å nyte sommeren så lenge.
  Gleder meg til å høre mer.
  Ønsker deg en flott sensommer :)

  SvarSlett
 3. Koselig å høre fra deg igjen :)
  Franske Riviera er noe jeg en gang har lyst til

  SvarSlett
 4. Åh, for noen nydelige bilder:) Drømmer meg helt bort her jeg sitter:)
  Har vært uten nett en stund jeg også....savner bloggene...
  Nå sitter jeg ute på en øde øy og koser meg skikkelig med nett som faller ut hele tida:P
  Har jo helt abstinenser her, og var hjemme å henta pc'en idag, og har fått kobla meg på et nett her ute;) Tulla sover, mannen fisker og jeg får endelig titta innom dere litt;)

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Ferie må til for å lade batteriene. Det går jo så fort mot jul (huff og huff...)

  Godt å se deg tilbake.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 6. Så deilig sommer du har hatt. Cannes virker toppen.Korselig og höre att du har det bra. Sjelv har jeg det fint og pakker for flytten til Norge 1 nov. Gleder meg veldig till og flytte hjem. Önsker deg en fin helg! Skal forsöke bli litt bedre på og skrive på bloggen og legge igjen komentarer. Klem til deg vennen!

  SvarSlett
 7. Hei, og velkommen tilbake fra ferie, Mona!
  Det ser jo ut til å være et deilig sted dere har vært. Cannes er en flott plass å være, det er det mange andre plasser langs kysten også selvfølgelig. :)

  Nå er vel batteriene ladet for de fleste, og hverdagen har overtatt. Jeg liker hverdager, så for meg er det helt fint. Ferien vår i USA var helt nydelig, men det er også deilig å være hjemme igjen.

  Ønsker deg en glad helg sammen med dine. :)

  God klem,
  AW

  SvarSlett
 8. den som venter på noe godt venter ikke forgjeves :)))
  Godt å se du og dine har nytt livet...gleder meg til å se enda flere nydelige bilder og høre enda mer fra turen...når det passer!Ingen grunn til å innta hverdagsrutinene før du absolutt må:)
  god helg,nyt livet videre Mona :))
  toveklem:)

  SvarSlett
 9. åh ja jeg ka godt tro at du har funnet deg noen god biter i cannes og kan godt skjønne at du har hatt det fint. Er tungt å begynne på igjen etter en sommerferie. Her har det også vært noe bloggtørke, men synes det er helt greit når man har ferie. God helg;)

  SvarSlett
 10. Hei..Mona.:-) for noen herlige bilder..skjønner du har hatt en fantastisk sommer.:-)jeg har også hatt det fint.:-) koppene har jeg kjøpt hos hytteinteriør for flere år siden, de har ikke akkurat de nå, men noen andre med skål.:-) ta en titt her..:-)

  http://www.hytteinterior.no/kategori.php?kategori=16

  SvarSlett
 11. For flotte feriebilder! det var en fantastisk fin sommer hos oss også :)
  Klemmer fra PiPa

  SvarSlett