tirsdag 18. oktober 2011

Høst og liten venn


Hei alle dere gode. Nei, jeg har ikke gått  i hi......sånn konkret sett. Energien har vært laber, og jeg er mildt sagt lei av medisiner og henvisninger.  Har også tenkt på bloggen min en del, at den så sårt trenger litt oppgradering, men det har jeg ihvertfall ikke energi til akkurat nå, så homper man videre enda en stund....takk til dere.        H jemmekos
     RØdvin
  AvSkjed
        Tussmørke ........høstord for meg.


Vi har fått oss en ny liten venn, etter noen uker i dyp savn etter vår kjære Susy katt, som definitivt er i kattehimmelen nå. Så ble det slik da at denne lille rampekatten kom hit til oss.

Non stop er navnet, og for oss.....som en pose godteri. På denne lille frøkna er det virkelig Non stop, og jeg lurer egentlig på ........akkurat nå sitter den på skulderen min som en annen pappegøye. Den farer avgårde som om den kommer forsent til alt som den ikke har rukket over enda, så en liten power nap før nye eventyr......herlig. Skal forsøke å få tatt flere bilder, men det er neimen ikke lett.


Håper dere koser dere der ute i den vakre høsten.


Klem fra Mona10 kommentarer:

 1. Kjære du. Orda dine fekk meg til å gråte før i dag. Dei gjorde sterkt inntrykk på meg. Eg er bedre på å skrive positivt, enn å tenkje positivt... Det er ikkje lett å leve eit liv fullt av svingar og hindringar, slike ting som hindrar ein frå å føle lettheit og glede. Men eg veit at ein ikkje kan gi opp. Har prøvd det også. Kunsten er å finne drivkrafta djupt inni seg, glede seg over bagatellar og svelge gråten og seie til seg sjølv at eg skal søren ikkje liggje her og synes synd i meg sjølv!!! (men ein må gjere det også innimellom) Perioden min inn og ut av sjukehus var tøff, fordi eg til slutt ikkje stolte på legane. Eg skulle egentlig lagt an sak, men kven orkar slikt når ein er sjuk og utsliten? Mitt råd til deg må vere at du setter ned foten, krever å få nye uttalelsar frå andre legar, og at du kikar deg rundt etter alternative behandlingsmetodar. Litt vanskeleg å gje bedre råd, når eg ikkje veit kva du slit med. Mi behandling er utanfor NAV sitt område, eg har brukt over 10 000 kr sidan mars... Men eg blir stadig bedre, så då får eg ta den kostnaden!

  Kos deg med pusekatten, ta til deg alle lysstrålar som kjem til deg, både frå himmelen men også frå dei rundt deg.

  God og varm klem frå Elin

  SvarSlett
 2. Åhh så skjønne liten katt, å så fint navn da. Håper det går bedre med deg..

  SvarSlett
 3. Høsten kan ha mye fint å by på den. Viktig å kose seg når en kan. Vondt å høre at du sliter en del med sykdommen. Da er det enda viktigere å finne noen gode ting å glede seg over. Og slike små kattunger er jo bare skjønne.
  Ønsker deg en god høst.
  Håper dagene blir litt bedre

  SvarSlett
 4. Så leit å høre at du sliter med helsen. Det er ikke lett å holde motet oppe når man er langvarig syk. Håper du snart får hjelp som virker. :)

  Den nye pusen deres ser jo bare så nydelig ut. ♥
  Det er mye glede i en pus - selv om de er litt rampete. Vi har hatt to katter og den en var ganske så vill da den var kattunge, men den ble veldig rolig som voksen. Den andre var vanligvis rolig, bortsett fra det vi kalte for "raptus-stunden", da var hun helt vill! Heldigvis så varte det bare på en liten stund hver kveld.
  Herman, hunden vår, har også litt lopper i blodet om kvelden. Da er det bare å ta seg en tur ut og leke litt. :)

  Ønsker deg god bedring, søte Mona ♥

  Varm klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Heisann:)
  Så godt du har fått en liten venn som skaper liv og røre,får frem smilet,og etter all sannsynligvis holder deg i noenlunde arbeid;)
  Og så søt da,i nesten alle verdens farger...klart hun må hete Non Stop!!!
  Dette sykmeldings-styret er kjedelige greier,ikke skapt for meg eller deg og sikkert ikke så mange andre heller....men av og til er det er nødvendig onde dessverre.Med meg går det fremover,skal prøve meg med fysioterapeut neste uke!Håper du også føler du får videre oppfølging og hjelp...det verste er dersom man sitter hjelpesløs uten å bli bedre,uten å få prøve andre alternativer!Så stå for all del på dersom det er slik...det er et faktum at den som roper høyest får hjelp først innen helsevesenet!!
  I kveld har jeg kost meg med Gøy på Landet.Så utrolig herlig å følge med jentene på bussen gjennom vårt vakre land,og jeg må si at i dag når de nå er i Gratangen Kommune i vakre NordNorge så var det et endeløst vakkert maleri!jeg elsker å kjøre på bilturer å se meg rundt,og dette er litt på en måte en biltur,og jeg tar til meg alt jeg kan av den vakre naturen,de rause menneskene!Det er noe med dere nordleningan;)
  Håper du også finner de gode ting i livet som gjør godt for hode,hjerte,øyne,kropp og sinn når det stritter i mot.Og husk...det er i motbakke det går oppover:)))
  toveklem:)

  SvarSlett
 6. For en nydelig liten gledesspreder dere har fått.
  Ta vare på deg selv.

  God klem, Lise

  SvarSlett
 7. Nydelig liten katt!
  Høsten kan vere fin den (bare det ikkje regner for mye !!) Håper høsten blir fin for deg og at du får bedre dager. Ønsker deg alt mulig godt og ta vare på deg sjøl. Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 8. Hei Mona.:-) skjønner du er lei.:-) Det er jeg også.:-))) Jeg blogger sjelden om min "tilstand" , men av og til kommer det noen "sukk" fra meg også..Selv om jeg lever litt etter "alt du gir energi får du mer av" . Utrolig vakker liten bøllekatt.:-)) Ha aldri dårlig samvittighet for manglende blogging....bloggen skal være lystbetong..når du føler for det, har lyst, tid og overskudd.:-))

  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Hei på deg;) så utrolig kjedelig når formen svikter og ihvertfall når man ikke finner ut av problemene;/ skjønner godt at du ikke tar deg tid til å blogge da. Sender deg masse varme tanker og god bedring ønsker. Den lille pusen var nyyydelig=) gratulerer med nytt familiemedlem<3

  SvarSlett
 10. Ikke noe moro når formen svikter vennen. Håper du får riktig behandling... jeg har tro på alternative ting og at kosthold og sånt kan hjelpe mange sykdommer..

  Håper helga di blir fin tross sykdom ♥

  Klem Lise

  SvarSlett