onsdag 16. november 2011

Fargevalg

Hvordan velger dere farger i et rom ? Jeg er alltid litt redd for å "sette" fargene i rommet, da er liksom avgjørelsen tatt. Av og til kan det være et bilde, en fin gjenstand, møbler eller annet som blir det som "bestemmer" fargevalget.
I stua er det duse naturtoner som råder.

Ispedd lilla, en farge som jeg også er veldig glad i.
Nå er det rommet på hytta som skal få farger. Jeg tror det får bli naturtoner her og, i en røffere stil.
Mit Iittala servise får være med på å sette fargene.
Putene er innkjøpt på inspirasjonskveld hos H&C, og skal være med utover til hytta.
Nå reiser vi noen dager til Oslo, og jeg skal nok få med meg noe som kan passe inn i stilen.
Novembermørket er kompakt og en får en følelse av at det omslutter oss helt nå. Bra vi har adventstida å se frem til.

Takk for hyggellige kommentarer, og kos dere masse i mørketida.

Klem fra Mona

7 kommentarer:

 1. Å så fint du har det i stua di, nydelig tapet på veggen. Det service kan du plukke flotte farger "ut" av!! God tur til Oslo.

  SvarSlett
 2. Enig med Nina :) Nydelig tapet du har!

  Farger synes jeg er vanskelig.....elsker farger ute på sommeren, men innendørs liker jeg mest duse og rolige jord/natur farger.

  Kos deg i Oslo! Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Heisann Mona:)
  Ja det kan du si...sette farger på rom...ikke alltid like enkelt,i alle fall om man ikke starter med blanke ark.Men jeg har jo kommet i den alderen at jeg har samlet "litt" opp igjennom årene,ting jeg er veldig glad i uansett om det er moderne eller ei.Og i dag har jeg faktisk malt både stue og også delvis møbler,og set er sååååå gøy,og ikke minst deilig med forandring.Skap,spisested etc som vi har på den største stuen her hadde Gubben med seg inn i forholdet vårt,og det er slike mexicomøbler.Jeg har aldri likt dem,tvert i mot har det vært en lidelse å leve med men jeg har jo prøvd å holde munn.Nå har de fått et strøk med kalkmaling i en slags gråfarge,og de blir så fine.Skal bytte ut litt skapfronter med hønsenetting etc,men jeg ser ihvertfall at selve fargene i stuen er sååå mye lysere og lettere og det er skjønt.Veggene har jeg malt med en ganske hvit farge...enn så lenge,muligens jeg klatrer på litt annet men jeg må vente på en tapetbit før jeg kan gå videre.Ellers må man jo gjerne ta hensyn til størrelsen på rommet an skal fargesette,vindu,belysning,hvilen stemning man vil skape...i det store og Helene spennende prosess som an ikke skal stresse med,heller kose seg.Håper du får masse inspirasjon på turen din,uansett er jeg sikker på det blir fint,du har så god smak at:)
  Toveklem:)

  SvarSlett
 4. bra med deg Mona,travel førjulstid håper jeg bare????Ønsker deg ihvertfall messe kos og hygge også denne tiden:)))
  toveklem.)

  SvarSlett
 5. Hei vennen,liker ikke at det er så stille her hos deg...........blir litt bekymret. Håper virkelig allt er bra,og ønsker deg og dine,allt godt for både julen,- og det nye,ubrukte året :) Så tastes vi i 2012 :) Masse juleklemmer fra meg til deg,Mona.

  SvarSlett
 6. Heisann Mona....er alt bra???
  Savner deg,og tenker på deg og mest av alt ønsker jeg deg et FaNTASTISK GODT NYTT ÅR!!!!
  toveklemmer :)

  SvarSlett