onsdag 4. januar 2012

Nye muligheter

Nytt år, nye muligheter. Etter et langt opphold her på bloggen, gir jeg meg selv enda en sjangs. Jula har kommet og gått, det har vært fine dager der vi bare har tenkt på oss selv. Energien var ikke på sitt beste, men vi har klart oss like godt uten de sju slaga.....ikke til å tru.

Vel, nå er dette et tilbakelagt stadium, men uansett hvilken stemning du er ute etter......kan du jo bare finne den en plass......hos deg selv.
Selv syns jeg at vinteren endelig viser seg fra finsia, etter at både Dagmar, Berit og Emil har gjort sitt. Visste jo at Emil var en rakker, men .....
Selv lengter jeg til dette, en stille frokost på hytta.
Kokekaffe, brød, marmelade, egg og ost. Det enkle er ofte det beste syns jeg.
Så er det bare å sette fart i det nye året. Jeg har vært ussel , eller sagt med rene ord fraværende til å kommentere, men det betyr ikke at jeg ikke har fulgt med på bloggene. Av og til er det bare deilig å la seg underholde dere...... Til de som enda følger litt med her......jeg er glad for hvert et pip.

Lykke til i det nye året alle dere.....klem fra Mona

12 kommentarer:

 1. Koselig å endelig høre fra deg igjen :)

  SvarSlett
 2. Ja en klarer seg veldig godt uten alle kakene og annet en ofte styrer unødvendig med før jul. Jeg jobbet mye i desember, og folk lurte på hvordan jeg hadde tid til det. Men jeg baker ikke så mye fordi vi spiser ikke så mye kaker. Og enda har vi kaker igjen fortsatt. Og julegavene var jeg stort sett ferdig med i november. Mye bedre med en litt rolig desember.
  Ønsker deg alt godt for det nye året. Helse, lykke og alt du måtte ønske deg :)

  SvarSlett
 3. ENDELIG dukket du opp igjen.......ble litt bekymret,serru......men iallefall,godt nytt år,til deg og dine ! Og ja,man klarer seg ekstremt godt uten de 7 kakesortene....vekta holder seg på samme nivå,kaker,eller ei !!! Det enkle er ofte det beste,ingen tvil !!! Både i matveien,og i dekorering :) Likte så godt pyntingen din,med gran.........jeg har enda juletreet på verandaen,med lys på..........syns det blir så stusselig når det blir fjernet,blir jo sååååå mørkt og trist. Er jo tross allt ikke vår enda......hihiii :) Men i hodet,sniker den seg på.....glemt er både Berit og Dagmar,Cato og Emil.....! Håper du kommer deg på hytta snart,da........så du kan få kost deg skikkelig :) Masse januarklemmer fra meg til deg,Mona.

  SvarSlett
 4. Åååå så hoppende glad jeg ble når jeg fant en kommentar fra deg....it made my day!!!:)
  Har virkelig tenkt på deg....ikke for at du for all del må blogge,men ble jo litt bekymret for vet jo helsen din har vært litt bob bob i det siste.
  Godt å høre at du har vett til å ta tingene litt som de kommer,tror mange av oss kvinnfolka har en tendens til å stå på litt for mye og styre litt for mye innimellom,uten at det er nødvendig.Det går faktisk som regel bra uten:)
  Håper det nye året bringer deg gode dager på hytten fortere enn svint,og bedre helse snarest.Det frokostbordet var innbydende,enkelt og koslig.>vet du kribler i både fingre og hodet etter å fortsette der!!!Jeg håper på snø og skikkelig vinter,og akkurat nå er det faktisk litt lovende,kaldt og fint og snø er meldt:)
  Uansett hva vi alle liker får vi prøve å gjøre det beste ut av der og da:)))
  Ser du har vært flink å lage islykt også...lurer på hvor mange ganger jeg har tenkt den tanken.Noe så enkelt.Vi får prøve nå når snøen kommer:) Virkelig stemningsfullt:))))
  Kjekt å høre fra deg igjen Mona !!
  toveklem:)

  SvarSlett
 5. Hei!! Sååå kjekt å høre fra deg. Ja, viktig å å ta det litt rolig, en må ikkje gjøre alt mulig !! Her har det blitt gjort minimalt. Gikk på en smell i begynnelsen av desember (pga en utrolig hektisk høst på alle plan ), fikk så influensa og så kraftig lungebetennelse i jula. Men det ble jul, mann og barn ordna opp og eg var kanskje ikkje så uunnværlig som eg sjøl trur ! Eg er ikkje bra enda og er sykemeldt denne veka, men er ikkje sikker på om eg klarer å gå på jobb mandag. Kanskje eg må få etpar dager til (sjøl om det sitter litt langt inne for en som omtrent aldri har vert borte fra jobb!!..kanskje eg ikkje er så uunnværlig på jobb heller!!? ..ja, eg veit at eg har noe å jobbe med der !)
  Eg ønsker deg fine og gode dager i det nye året. Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 6. Hei kjære deg! Det var lenge siden sist. Flott å høre fra ged igjen. Ja, det er ikke altid gøy med å blogge. Jeg har ofte tenkt om slutte med det, men på den andre siden er det morsomt, ikke sant? Vi hadde rolige, men ikke sååå fine juledager. Energien var nesten ved nullpunkten. Nye muligheter, ja, men håper de kommer snart....Fint med litt snø! Her la den fortsatt vente på seg. I stedet hadde vi EMIL i går og i dag er det ANDREA som blåser rundt husene. Ikke helt som BERIT eller DAGMAR, men....

  Ønsker deg alt godt i det nye året og håper å forsette den koselig kontakten med deg.
  Varmer klemmer fra PiPa

  SvarSlett
 7. Takk for den hyggelige kommentaren inne hos meg. :)
  Ikke godt å høre det var gjenkjennende.. Skulle det være det samme, så fortsett å nyte gode øyeblikk, og ta det med ro når du må. Blås i ting som 7 slag, for verden faller ikke sammen om ting ikke er perfekt. Aller viktigst; Husk å puste med magen.

  Stor nyttårsklem fra Huldrelevenet. :)

  SvarSlett
 8. Hei og hå, kjære deg, og riktig godt nytt år!!! Håper helse og alt går din vei i 2012!!! Jeg er SÅ trøtt, stuper i seng nå men har sett på flotte blder på bloggen din, både natur og nteriør, koselig hos deg!!! Tror alt er klart for bursdag i morgen, må jeg klare å våkne før lillemor.))) Stor klem

  SvarSlett
 9. Kjempe fin blogg du har, håper du finner piffen til å fortsette :)
  Jeg er foresten kjempesjalu på den flotte snøen deres, for en vakker stemning. Her spretter hestehoven...

  SvarSlett
 10. Hei käre bloggvenn!
  Håper du har det bra.Det er lenge siden jeg har värt aktiv i blogg verden,har värken skrivd eller lest noe. Har liksom ikke orka og så har vi jo flyttet tilbake til Norge. Nå er formen mye bedre (har värt deprimert men det er bra nå :-)
  Håper du og jeg kan holde kontakten for jeg syntes liksom vi på noe vis fant hverandre selv om vi ikke har skrivd så mye.
  Har du facebook? Om du har kan vi jo bli venner der også. Du kan söke på Rachel Johnsen der så finner du meg ;-)
  Nå skal jeg sette i gang med og fixe på bloggen min. Ha det så gott så höres vi. Klem

  SvarSlett
 11. Hei Mona, og godt nytt år til deg..))

  Enig...finsiden av vinteren er ikke Berit og dagmar og den slekta der...Julestemning og vinter hos oss nå også...nysnø og kaldt..og vakkert..))

  koselig bilder hos deg..

  Ha en fin fin uke..))

  Klem

  SvarSlett
 12. Godt nytt år, Mona! Håper du har hatt en koselig jul og at det nye året har startet bra for deg. :)
  Deilig å se at det kommer litt hvitt fra oven. Det lyser opp så mye og gjør alt så pent. Nå kan endelig ski og akebrett finnes frem her sør, og det kan du tro barna her har ventet på! I kveld var attpåklatten på tur i skogen med speideren. De akte, brant bål, grilla pølser og drakk kakao. Ute i flere timer. Kom hjem med kalde røde kinn. Det er akkurat slik det skal være. Herlig!

  Ønsker deg en fin uke videre!

  Klem,
  AW

  SvarSlett