mandag 13. februar 2012

Koppsjukan og Valentins day

Er det en ting jeg aldri får nok av så er det kopper, nye, gamle, store, små..... Da jeg var i Trondheim noen dager for ca en uke siden, måtte jeg ha med meg hjem disse lekre koppene fra Riviera Maison. Mulig jeg lider av "koppsjukan"...........

Liker du å lese? Da bør du lese denne " La meg synge deg stille sanger", av den svenske forfatteren Linda Olsson. Den handler om vennskap.......og mye mer.

 Ingrid har laget en Valentinsutstilling av alle kort vi har samlet på i løpet av flere år. Utstillingen strekker seg fra kjøkken til stue. Etter å ha lest et par hundre varme hilsninger er vi i god valentinsstemning.

Ha en herlig Valentinsdag uansett om du feirer eller ikke. 


Klem fra Mona.

                                                                            12 kommentarer:

 1. Koppsjukan.... hehe ;) no har eg no hørt det og ;) Men fiiin va dem no ;)

  SvarSlett
 2. Haha,nå trodde jeg du hadde fått vannkoppene jeg,når jeg leste overskriften....koppsjukan kunne nå vel være et nordnorskt uttrykk for alt jeg visste*lol*
  Jaja,det var ihvertfall bra at jeg tok feil!Riviera Maison er fristelser fre ende til annen,så kjekt å få kjøpe seg så lekre kopper:)))
  Koslig å stille opp alle de fine kortene....tenk om jeg fikk et valentines-kort...hahaha!Det skjer ikke,men man kan alltids håpe:)
  Litt romantikk er sjelden feil!
  Ønsker deg en herlig uke Mona,kjekt ånse livstegn fra deg:)
  Håper du er stadig bedre:)
  Toveklem:)

  SvarSlett
 3. Hei Mona :) Så du er hardt angrepet av koppsjuka ? Jeg har nok et lite snev,jeg også.......av både dette og hint !!! Jeg beundrer stadig,sånne som klarer å være minimalistiske.........går de med lukkede øyne,i butikkene....????? Og ellers ??? Jeg har mine vidåpne,uansett........og dermed får jeg jo med meg veldig mange fristelser.......av både det ene,og det andre slaget !! Riviera Maison er jo et nydelig merke,med masse fint......så jeg sjønner godt at du sitter og drikker av disse fine,som du fant,så enkle og rene i stilen !!! Et godt kjøp :) Og du hadde helt sikkert fortjent dem :) Ha en fin Valentinsdag,sammen med dine kjære :) - masse klemmer fra meg.

  SvarSlett
 4. Koppsjukan ska majn ikke spøk me! Den kajn bi en kostbar affære, før det eineste kjente botemiddelet e nemlig å kjøp seg nye koppa ;)

  Veldig fine koppa du har kjøpt deg Mona :)

  SvarSlett
 5. Veldig fine bilda! Klemma :)
  Marie

  SvarSlett
 6. Flotte kopper. Blir nok ikke for mange kopper her i huset heller. Eller det blir det jo, men da får en bare bytte ut litt. hehe.
  Herlig kortbilde. Koselig å lese slike hilsner.
  Ønsker deg en god velsentingsag, og ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 7. Kopper går det vel ikke an å få for mange av - eller? Så morsomt med alle kortene da! Mange Valentinere som har vært på besøk....... hi hi

  SvarSlett
 8. Æ har å koppsjuka! :)

  Men du? Jeg har aldri funnet Riviera Maison i Trondheim!!??!!
  Hvor er det?

  SvarSlett
 9. herlig..Koppsjuka.. vi er vel flere som har den sjukdommen =)) hihi..

  For en herlig utstilling da...

  ønsker deg en fin Valentin dag =)) flere kort i samlingen =))

  Kerstin

  SvarSlett
 10. Nydelige kopper. Ja, koppsjukan er du ikkje åleine om å ha ! hihi!
  Ønsker deg ei fortsatt fin uke. klem.

  SvarSlett
 11. Vakre kopper, og takk for boktipset. Stilig idè å hente frem gamle valentineskort. Sånt varmer jo i sjelen. :)

  Takk for kommentaren i Egypt del 2. Jeg er ikke der nå, men mimrer litt fra turen hver søndag fremover. Var der sammen med søsteren min i januar. Er igrunn glad for at det er litt snø her hjemme nå som det er vinter, men ser stort frem imot våren. :)

  Happy valentinesdag i siste sekund! :)

  SvarSlett
 12. Fine bilder :)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett