søndag 14. mars 2010

Kysthusene på Helgeland

Vi er så heldige å ha et hus ved sjøen, som vi kjøpte for snart ett år siden.
Renoveringen pågår for fullt, og for det meste har vi prioritert innvendige oppgraderinger.
Nå skal vi skifte noen vinduer, og egentlig vet vi ikke den opprinnelige stilen på huset, siden 70 talls vinduene gjorde sitt inntog også her.
 I dag gikk vi en tur i solskinnet, og fikk litt inspirasjon til hvordan vi kan velge å gjøre det.


Dette huset kaller vi for "hvalfangerens hus", vet ikke helt om det egentlig har bodd noen hvalfanger her, men vakkert er det.


Dette er vel et typisk eksempel på et lite hus med et stort vindu.


   Her har eierne valgt å satse på sprossevinduer.

Vet ikke om dette
"huset " gir oss
svar, men det
er flere som
lengter til våren.                                

11 kommentarer:

 1. Takk for koselig kommentar på bloggen min!!! Koselig å "besøke" deg også,og se alle de flotte bildene dine!!! Følger deg gjerne videre!!

  SvarSlett
 2. Hej!
  Så roligt att du hittade till min blogg :D
  Så fin har du här i din blogg ;)
  kramar Olg@

  SvarSlett
 3. Ja dette med oppussing er ikke alltid lett, det gäller og ikke bestemme seg for fort,det skal jo hvere så lenge og da gäller det og hvere fornöyd. Takk så mye for koselige kommentarer på min blogg! Klem fra Rachel

  SvarSlett
 4. Ja, å renovere hus er ikkje lett, så det er jo lurt å se seg om litt først. Iallfall deilig å ha et hus ved sjøen. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 5. Ja dette var en ny blogg. Stadig nye spennende blogger å oppdage. Fint at du la igjen en hilsen hos meg.
  Koselig her. Likte veldig godt Lykke innlegget ditt. Herlig.
  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 6. Hei,og tusen takk for koselig kommentar,inne hos meg !!! Ja,du er vel glad du kom deg hjem,fra denne hvite verdenen i Bodø......nå er jeg dr..lei av all denne snøen,som utsetter vårfølelsen !!!!! Vet ikke helt hvor du bor,men det er vel ikke så langt unna...i nærheten av Mo ? Jeg fallt pladask for Hvalfangerens hus......herremin så fint og sjarmerende :) Virkelig en perle !!!! Ha en god helg da,litt på forskudd :) Klem fra meg.

  SvarSlett
 7. Heisann:)
  SÅ koslig og fin blogg du har....bra du la igjen kommentar hos meg slik jeg kunne finne din blogg også!Nydelig natur rundt deg,og jeg leser mellom linjene at du vet å sette pris på den:)
  Gåsunger har vi fått,og snøen er nesten borte,men kan nok komme igjen:) Får ta en dag i gangen,men det blir ihvertfall herlig når den tid kommer,og våren hilser på. Da skal vi også renovere huset vårt litt....dersom vi blir enige om hvordan vi skal ha det da...ikke enkelt å bestemme seg,så skjønner godt du også grubler og lurer. Det blir nok sikkert fint til slutt ihvertfall.Og er dere veldig usikre kan det jo være en idé å snakke med akritekt? Og se på hus på nettet f.x.
  EN spennende og gøy prosess er det ihvertfall uansett :)
  God helg fra Sunnmøre:)

  SvarSlett
 8. Masse fine vinduer en kan få laget....du får tenge litt og se hva som passer....takk for hilsen på bloggen min, slik at jeg oppdaget din!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 9. Så nydelige hus....heldig er dere som har ett sånt og pusse opp. Gleder meg til å se det.


  Ha en fin helg. Håper våren slår til snart:-)

  SvarSlett
 10. Heisann og tusen takk for besøket på bloggen min. :) Nå har jeg hatt meg en rundtur på din blogg og her var det koselig lesning. Ja du fanget min oppmerskomhet med det forige innlegget ditt. Så koselig og varmt innlegg om livets "små" gleder. De som virkelig er verdt å legge merke til og nyte.... God helg fra Merethe

  SvarSlett
 11. Takk for en fin kommentar på en litt sånn rar dag. Det gikk bra og miniprinsessa ser virkelig frem til å begynne på ungdomskolen. Å er hun lykkelig så er jeg lykkelig!
  Ønsker deg en nydelig lørdag og ei flott helgKlem fra Elin ♥

  SvarSlett