søndag 29. august 2010

Just a perfect day

Helgen på hytta ble helt usedvanlig varm og vakker........


 Just a perfect day.
I m glad i spent it with you.
Oh such a perfect day.
You just keep me hangin on......Det er sant..... i løpet av 5 minutter hadde vi fått en makrell........sett noen niser som lekte seg i sjøen...og samtidig letter en havsørn ca 100 meter i fra oss....... et lite stykke Norge.
Makrellen ble grillet til kvelds......det kjennes som vi har fått litt ekstra sommer...og det trengs.
Takk for alle varme kommentarer.
Man skal håpe på det beste..
Det verste kommer av seg selv.
( dansk ordtak)

Ha en fin uke alle sammen.....

9 kommentarer:

 1. Åh, vilken fin solnedgång!!!

  tACK, JAG SKA FÖRSÖKA HA ROLIGT PÅ ÖN ;)


  KRAM obs... caps ;)

  SvarSlett
 2. Høres herlig ut med litt ekstra sommervarme.
  Her har det vært kaldt og regn i dag. Var på fjellet en tur i dag, og angrer på at jeg ikke ahdde stilongs på. Håper varmen kommer i løpet av uka. Ser bra ut på værmeldingen.
  Ha ei flott uke :)

  SvarSlett
 3. Så HERLIG at du og dine har hatt en "perfect day" Mona!!!!!!!!! Og jeg må bare si meg enig...dere fikk nesten smør på flesk med både fiskelykke,nise OG havørn...det er nesten som man kan få frysninger!OG den nydelige naturen i tillegg da!!!!!!!!!!!! OG fint vær!!!!!!!
  Det er deg vel unt,har på følelsen du trengte dette!!!! Og så er du så snill at du deler det med oss...deilig for i dag har dagen kokt aldeles vekk i kål,-først kjøre på flyplassen og hente Gubben som hadde vært på møte,så hjem,og så på veiene igjen og på lekeland på bursdagsfeiring.Frem og tilbake.Og lite fornuftig gjort.Derfor var det deilig å nyte de flotte bildene dine...det er jo akkurat slike ting man skulle gjort i dag!!!!!!!!
  Varm sensommer-klem til deg,med ønske om alt got i uken som kommer :))))

  SvarSlett
 4. Å for noen herlige bilder, høres ut som "a perfect day" ja. Må nyte det siste snev av sommer ...... her har vestlandsregnet begynt (vel i dag har det ikkje regna heile tida !). Ønsker deg ei fin veke. Klem.

  SvarSlett
 5. Å vilken fantastisk helg dere har hatt! Her har det mest regnt hele tiden. Og lille katten var jo bare sååå söt,älsker närbildet der hun ligger og sover :o)
  Önsker deg og dine en fantastisk fin uke! Klem klem

  SvarSlett
 6. Herlige bilder! Helgelandskysten ser utrolig vakker ut, og "hytta" ligger jo bare fantastisk til. "Gosj-a-meg", som Sissel Kyrkjebø ville ha sagt!
  Så koselige bilder du har tatt i Mosjøen. Enda et sted det tydeligvis er verdt å besøke. Fortsetter du slik nordlands-reklame trenger ikke jeg planlegge noen ting til neste sommer. Da er det bare å ta seg en "Mona-ferie". *Glis*
  Ønsker deg en deilig ettermiddag, gode deg!
  Klem fra,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Nydeleg! Snakk om eit lite stykkje Norge!

  Klem E :)

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder, for en herlig helg dere har hatt.
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 9. deilig med en varm helg.:-) sola er av og på hos oss om dagen..de melder flott vær...men ser vi det..? neeeeeeei :-)

  SvarSlett