torsdag 13. januar 2011

lys

Hva skal vi med januar........Denne måneden midt i vinteren, en transportstrekke mellom mørket og lyset.
Jeg drar ut i mørket om morgenen, og drar hjem etter jobb i mørket. I dag viser jeg noen svart hvitt bilder fra vårt lille bibliotek, eller arbeidsrom er kanskje en bedre beskrivelse.


 
Hyllene som dere ser er Billy med glassdører fra Ikea, veldig fornøyd med dem.......ordning og reda.
Her har jeg prøvd å fange lyset,  jovisst er det lys i Januar.........
Her sitter en liten venn, midt i våren.
Etter å ha fått sin første kniv, blir våren aldri seg lik igjen.
Nå lengter vi dit uansett om det føles så uendelig langt borte.....

Jeg ønsker dere en herlig helg...........

Klem fra Mona8 kommentarer:

 1. Du kjenner det samme som meg ja.... en lengten etter vår og sildrende bekker... sukk... januar er litt tung syns jeg... februar er litt lettere fordi det er jo både valentin, morsdag og så har jeg bursdag :) Reneste kinderegget for min del...så februar har en tendens til å gå fort.... og så er den jo så kort også... og etter februar så er det vååååååååååååååååååååår.... nesten i alle fall :)
  Ha en deilig helg du også og tusen t akk for koselige kommentarer inne hos meg, jeg setter veldig stor pris på det! :)

  SvarSlett
 2. Hei Mona :) Så nydelig et servise du viste i forrige innlegg !!! Og dagslys......nei det er det dårlig med,vettu....enda så stabilt og kaldt det er,så syns jeg det er grått.....jaja,det er jo en bagatell,egentlig :) Vi vet jo hvor vi bor......hihiii :) Så koselig at dere har bibliotek.......skulle hatt det,vi også,men det får bli et annet sted,der det er flere rom.... :) Her finns ikke mulighet for slikt...... Kos deg videre,og ha ei knallfin helg,sammen med dine kjære :) - klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Ja, dagslyset kor har det blitt av. Eg lengter oså sååå etter våren. I dag har eg kjøpt meg både roser og tulipaner .... det er jo fredag og helg og da skal man jo ha det fint !!!
  Ha ei fin helg. Klem

  SvarSlett
 4. Brrrrrr sier nå bare jeg,og tenner det n´te levende lyset for kvelden....gidder ikke fyre opp i peisene så seint så satser på litt både lys og varme fra alle lysene rundtomkring:)
  ikke greit med bitende kaldt vær og strømsparing...som jeg egentlig ikke har brydd meg om før vi fikk forrige regning på 12000 :(
  Jaja,tenkte jeg skulle gjøre en innsats nå på nyåret,hihi...imponere Gubben litt kanskje???
  Men tross alt,knakende fint vintervær ute og her er det tett før vi får tilbake solen som har vært borte en måneds tid.SKal love deg man lærer å sette pris på den når man ikke har tilgang på den hele året.Akkurat det lyset,de varme strålene skal bli gode å kjenne!!!!
  Nei en får vel kose seg som best man kan,samme hvilken tid på året det er?? Nå skal Gubben og Gamla og avkommene kose seg med korslaget etterhvert,og ha en fin fredagskveld:)
  Riktig God Helghilsner går nordover til dere også:)))
  toveklem:)

  SvarSlett
 5. Jeg er ikke noe flink til å ta bilder nå som det er så mørkt. Kan jo både stille inn apperatet og redigere etterpå. Men nei, det blir sjelden gjort. Er vel ikke så opptatt av fotografering at jeg vil bruke så mye ekstra tid på det. Syns dei svart hvite bildene dine var fine. Kanskje jeg skulle ha prøvd meg litt.
  Ønsker deg ei herlig helg midt på vinteren :)

  SvarSlett
 6. Så fine bilder i sort hvitt. :)

  Det fineste er å kunne bruke dagslyset, men det er jo ikke alltid så lett her i Norge vinterstid. :) Har så lyst til å melde meg på et fotokurs. Var på Fotomessen på Lillestrøm i dag - GØY!

  Ser at du er flink og leser og skal ta eksamen! Så spennende! Du er FLINK!

  Ha en deilig helg! Skal du på ski?

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 7. Hei kjære Mona!
  For ett flott lesehjørne du har. Her er det litt lysere enn nordover, men synes, jeg sjønner godt hva du skriver om. Her er det realtivt mørkt også og sola forsvinner tidlig i ettermiddag (okay, vi har sol i noen timer hver dag..). Alle gleder vi oss til våren, men da må vi dessverre vente en liten stund. Snøen er borte og vi hadde ofte 9 - 11 plussgrader i de siste dagene. Likevel, vårlige følelser må vi vente på!
  Ha en fin helg og kos deg masse. Varme klemmer fra PiPa

  SvarSlett
 8. Nydelige sort/hvitt bilder du viser.
  Flott lesehjørne du har.
  Lengter også etter våren.
  Har aldri opplevd mørketiden dere har.
  Ønsker deg en fortsatt fin søndag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett