søndag 16. januar 2011

Venter


Mens vi venter på lysere tider, er det bare å spe på med farger og blomster. Jeg liker at kjøkkenet  ser ut som om noen lager mat der.....hele tida. Er glad i matlaging, og det er en del kjøkkenutstyr på ønskeliste mi....blant annet en kremfarget Kitchen aid.....Kanskje jeg gir meg selv en .... fordi jeg fortjener det.Noen fargerike tulipaner......gjør det. Gule sitroner......herlig. Sitroner er herlig i så mangt, fra vann til salat, til fisk, i teen.....Eggene får ligge fremme, de skal jo brukes straks likevel.


Duftene fra  k jøkkenet fyller hele huset, og etter en lang skitur på Søndag er det reinsdyr og hjemmelaget potetpure på menyen........så godt.
Om noen få dager er sola ventet, så gul og vakker som en rund sitron.Kos deg uansett hvor du er denne uka.....nå blir dagene lengre og lengre, ja ihvertfall lysere.

                                      Klem fra Mona

10 kommentarer:

 1. Så herlege, gule sitronar! :) Godt å lese at sola kjem att til deg! Synes absolutt at det er på sin plass med ei solfeirings-gåve til deg sjølv! ;)

  Nyt veka!
  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 2. Herlig. Jeg har også f.eks egg liggende lett tilgjengelig, i en skål på benken, samt noe grønnsaker.

  Her så vi sola den 13. men etter det har det ikke vært noe særlig til vær så den har ikke vist seg. Håper på i morgen. Uansett blir det jo som du sier lysere tider.

  Ha en fin ukestart. KLEM

  SvarSlett
 3. Hei.

  Koselig å ha matvarene fremme. Iallefall de som tåler det. Har ofte eggene liggende i en kurv på kjøkkenbordet, men for å være vanskelig må jeg ha hvite egg.

  Håper du får en fin ukestart og at solen skinner din vei. Her i sørøst er det ventet mange minusgrader... Igjen...

  Klem Mona C

  SvarSlett
 4. KOselig på kjøkkenet ditt, her ser man at det er aktivitet.
  Ha ein fin dag. Nå må eg se om eg kommer meg på jobb, her er det mye vær. Klem.

  SvarSlett
 5. Så koselig. :) Det gjør seg med litt farger, ja. Og tulipaner er jo bare såååå lekre!! :)

  Jeg har forresten også ting som f.eks. eggene liggende fremme i en kurv på kjøkkenbenken. De rekker ikke bli dårlige hjemme hos oss, - er storforbruker av egg... (he-he)

  Det stativet ditt for å ha fat på var jo bare helt supert!! Et sånt må jeg vurdere å få tak i... :)

  Ønsker deg en suuuuper dag!

  klem

  SvarSlett
 6. For et trivelig kjøkken,og med deilige farger som kvikker opp både der og her skal jeg si deg!Regnet pisker ned,men får se det gode i det..nå forsvinner forhåpentligvis stål- isen som forhindrer den vanlige logistikken her til gards!!!
  Nei nå fikk jeg også lyst på tulipaner....elsker dn deilige grønne lukten av dem og ikke minst knitringen i stilkene når man jobber med dem:)
  Håper de står seg leeeeeenge slik du har mye glede av dem:))))
  Og så må du ha en deilig uke videre :)
  toveklem:)

  SvarSlett
 7. Det er herlig med nydelige ingredienser og diverse andre ting som pynter opp og viser at kjøkkenet er i bruk, det lever;-)
  Herlig at det går mot lyserer tider og at det snart er vår igjen;-D
  Håper du får en fin dag!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 8. Koselige bilder fra kjøkkenet ditt, Mona. :) Her ligger også mat fremme på benken, spesielt frukt og grønt. Vi lager myyye mat her i huset. :) Selv om de to eldste nå er borte fra matbordet, er det stadig folk her. Koselig det da. :)

  Deilig at solen snart kommer til dere igjen! Synes absolutt du skal feire det med en ny kjøkken-favoritt! :)

  Ha en fiiin kveld, Mona!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 9. Enig mona..man skal lage mat på et kjøkken..og det må være lettvindt.:-) jeg prøver å ha orden i kaoset.:-) krydder i en kasse på benken , frukt i en anne, grønt i en tredjen osv..så sklir det ut, så rydder jeg av og til.:-)

  deilig tid vi har foran oss

  klem til deg

  SvarSlett
 10. Så koselig du har det på kjøkkenet! Man trenger noen fargeklatter nå om dagen, så tulipaner og sitroner er perfekt :)

  SvarSlett