mandag 25. april 2011

Favoritter

Hei på dere, håper dere har hatt en herlig påskeferie. Det har vi... regn og sol, men mest sol....
Vi har virkelig fått ladet batteriene. Det beste med å være her ute på kysten, er følelsen av vår. En natt våknet jeg faktisk av fuglesang.......det er liv i alt. På hytta drar man jo for å arbeide, litt sånn er det, men alt skjer i ditt eget tempo....først det, og så det....så en lang kaffepause på
verandaen.

På hytta har jeg noen absolutte favoritter som jeg tenkte å vise dere i dag. Kommoden har jeg kjøpt på bruktbutikken Askeladden her i byen, og pigtitteren på en loppis i Sverige.Er jeg ute og går tur i fjæra er det absolutt umulig for meg å gå forbi slepet glass, garnblåser eller vakre stener eller skjell......jeg er nok det man kan kalle en tingleter.
Kommoden har vakre utskjæringer, men det fineste er fargen, lys turkis.....o lykke.


Gamle garnblåser.....at noen kaster sånt.


Det er bare å se rundt seg.....skatter overalt.


Så vil jeg takke dere for alle herlige kommentarer....det er nettopp dere som får meg til å fortsette med blogging. Akkurat du håper jeg får en nydelig vårlig uke.....klem fra meg.

13 kommentarer:

 1. vakker komode og vakkert speil... jeg har også en del sånne glassbobler, men i turkis/grønt... jeg måtte kjøpe de >.< Så heldige deg som har FUNNET slike!!! :D Nydelige bilde øverst der! Koselig vår!

  SvarSlett
 2. Ja det er herlig å våkne til fuglesang på hytta. Da spiller det ingen rolle om klokka er fem eller åtte om morgenen. Nydelig kommode og mange fine ting å hente i naturen ja. Herlig innlegg;-))
  Ha en flott og kreativ ny uke i vente!
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. Nydelig kommode og piketitter. Herlig å våkne opp til fuglesang og andre fredlige lyder. Ja, det har vert ei deilig påske og nå prøver eg bare å gjøre denne dagen så laaaang som mulig!!! Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 4. Takk for fin kommentar, det er godt å høyre at mine tankar, kan vere til hjelp for andre. Det er vanskeleg med høgtider når ein saknar nokon, eller at livet byr på utfordringar. Eg veit...
  Nydeleg piketitter :) Eg har også ein liknande. Bra at du nyt livet med rolege dagar ved sjøen. Vi var og grilla nede i fjøra to dagar på rad, og det er så herleg å sitje å høyre på lydane der.

  Ynskjer deg ei fin veke, håper at sola vil skine på deg og dine!

  God klem frå Elin!

  SvarSlett
 5. Herlig med vår og fine dager på hytta. Høres virkelig godt ut å være der å lade opp til en fin vår.
  Nydelig kommode og flott piketitter. Fine skatter det.
  Ønsker deg ei herlig våruke :)

  SvarSlett
 6. Heisann Mona....så deilig at dere har fått litt av solen og fått nyte den herlige påsken som har vært!!!!!!!!!!!Ser dere også har fått spise utendørs....himmel så herlig,ikke sant???? Nei dette var godt sier nå bare jeg,og kjenner at egentlig kunne jeg tenkt meg at påskeferien var eeeeeeenda lengre:)))) Men nå kommer mai med mange fridager og styr og stell,våren er her og da får jeg vel si meg fornøyd og nyte den deilige tiden vi er inne i:)))) Gjør det du også snuppa!!!!!!!toveklem:)
  Ps så mye fint du har funnet ute...vi har også vært i fjøra men der var det stort sett bare steiner:/

  SvarSlett
 7. Så fint! vi har også lett etter skatter i fjæra. Morsomt for både store og små :)

  Håper dagen er fin!

  Klem

  SvarSlett
 8. Så deilig å få vårfølelse der oppe i nord. Det fortjener dere virkelig :)

  SvarSlett
 9. Deilig med å sitte ute og nyte sol.
  Vi hadde det også ganske bra rundt påske. Været var så pent og varmt så at vi kunne bli ute i hele tiden. Men nå regner det. Synes, bondene gleder seg masse om dette.

  Ha det fint videre, kjære Mona!
  Klemmer fra PiPa

  SvarSlett
 10. Hei Mona.:-)) Vel overstått påske.:-) ser dere har kost dere...for en fantastisk utsikt dere har fra hytta.:-) deilig å få ladet batteriene til fuglesang og godvær.:-)

  Ha en riktig god helg når den snart er her.)

  Klem

  SvarSlett
 11. Ser virkelig ut som dere har hatt en deilig påske i nord også. :) Å sitte ute å spise er et stort vendepunkt og nytes til fulle her også.
  Så mye fint du har kommet over. :) Morsomt å se den vakre pigtitteren, den ser veldig lik ut en min mor har og som har vært hos familien i alle år. :)

  Håper du har gode dager, min venn!

  God klem,
  AW

  SvarSlett
 12. så nydelige ting ! Kjekt å være tingleter, ikke sant :-)

  Ønsker deg en fiiin kveld !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 13. hei du=) gud for en inspireredne og fin blogg du har. Ja er enig med deg at det er mange fine ting å finne i fjæra. Ser forresten at du også er ifra lille mo=) så gøy da! Kjempe fin hytte du har forresten. Lyst og fint! ja helt enig med deg! man børr ikke ha for mye `ting og tang``på hytta.( Blir nok å rydde hjemme. ihvertfall hær i gården)Mannen har fått sin vilje så jeg har nettopp kjøpt meg hytte på fjellet. Gleder meg til å innrede den etter min smak selv om `fjellhytte innredning` blir noe helt nytt for meg. Ønsker deg ei fin uke;)

  SvarSlett